Sean Preston alene hjemme

Sean Preston og hans lillebror Jayden James kunne nok ønske at deres berømte mor hadde mer tid til dem.

SE PÅ MEG DA!: Lille Sean blir nok en farlig sjarmør når han blir stor. Foto: All Over Press
SE PÅ MEG DA!: Lille Sean blir nok en farlig sjarmør når han blir stor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kom snart hjem, mamma!

SEHER.NO: Popprinsessen og partyjenta Britney Spears (25) spiller for tiden inn plate i Las Vegas. Mens mamma forhåpentligvis dro på jobb og ikke på fest, ble hennes to sønner plassert hos en barnepike på hotellrommet.

LES HER: Britney jobbet på barna

Sean Preston (1) kun iført en bleie, fulgte mamma intenst fra vinduet da hun dro, og vinket tappert til henne. Hans usynlige lillebror Jayden James (4 mnd) holdt seg som vanlig lavt i terrenget.


FRA TOPP.NO: Hun går naken hele tiden!


For ikke lenge siden tok Sean sine første steg, noe en stolt Britney hadde gleden av å oppleve. Hvis hun derimot fortsetter å overlate de små barna til barnepiken, er det liten tvil om at hun vil gå glipp av mange andre høydepunkter i sønnenes liv.

LES OGSÅ: - Legg deg inn Britney


Spears som har blitt kjent for sine mange fylleskandaler  etter skilsmissen fra Kevin Federline - er imidlertid fast bestemt på å gjøre et comeback.


TABBE PÅ TABBE: Skandaleåret 2006


25-åringen vil ikke risikere å oppleve den samme nedturen som "Bodyguard"-stjernen Whitney.


Og med en pappa - som både satser på hip-hop og hamburgere - kan det bli lenge mellom familiemiddagene for Sean Preston og lillebroren.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer