PÅ SYKEHUSET: Sean Kingston ligger på sykehuset etter at han havnet i en alvorlig jetski-ulykke. Her er han sammen med Justin Bieber.  Foto: All Over Press
PÅ SYKEHUSET: Sean Kingston ligger på sykehuset etter at han havnet i en alvorlig jetski-ulykke. Her er han sammen med Justin Bieber. Foto: All Over Press Vis mer

- Sean hostet blod og skum

En god venn av Sean Kingston snakker ut om den alvorlige ulykken.

Publisert
SEHER.NO: I går kom nyheten om at «Beautiful Girls»-sangeren Sean Kingston, ble fraktet til sykehuset etter en alvorlig jetski-ulykke utenfor Miami Beach i Florida. Han kjørte sammen med sin gode venninne Cassandra Sanchez, og nå snakker hun ut om hva som egentlig skjedde.

- Det var to vannscootere som forlot kaien samtidig, og vi kjørte så fort at vi reiste fra dem. Da vi krasjet var de så langt bak oss at de ikke så det en gang, sier hun ifølge TMZ.


Videre forteller hun at hiphop-artisten mistet kontrollen fordi han kjørte så fort. Det neste hun husker er at hun våknet opp i vannet med smerter, mens vennene på den andre vannscooteren skyndte seg bort for å hjelpe dem.

- Sean hostet blod og skum. Da han endelig åpnet øynene gjentok han at han hadde vondt, forteller hun.


Selv kom hun fra ulykken med en øm kjeve og ømme ribbein. Kingstons tilstand er også stabil.

- De har plassert en ledning som går ned i halsen hans så han kan ikke snakke noe særlig, men han er klar og forstår hva det er som har skjedd, sier hun.

Til slutt forteller hun at legene ønsker å beholde artisen på sykehuset noen uker til.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Alvorlig skadet i jetski-ulykke!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer