Sean Wainui

Sean (25) døde

Døde mandag i en bilulykke.

DØD: Sean Wainui har gått bort. Her avbildet i 2018. Foto: Anesh Debiky / AFP / NTB
DØD: Sean Wainui har gått bort. Her avbildet i 2018. Foto: Anesh Debiky / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 25 år gamle landslagsspilleren Sean Wainui er død. Det bekreftet det New Zelandske rugbyforbundet i en pressemelding på sine nettsider mandag.

«Våre tanker går ut til Sean og hans familie, spesielt til hans kone Paige, og deres barn Kawariki og Arahia», skrev forbundssjefen Mark Robinson.

Lokale medier rapporterte at Wainui var involvert i en bilulykke ved McLaren Falls Park, nær Tauranga, nord på New Zealand.

Politiet i Bay of Plenty & Taupo uttalte at en person hadde omkommet etter at en bil hadde krasjet i et tre klokken 07:50 lokal tid, skriver CNN. Wainui skal ha vært den eneste personen i bilen.

Han etterlater seg kone og to barn.

«Jeg er knust. Jeg er her, baby. For evig og alltid», skrev Wainuis kone Paige på sin Instagram sent i går kveld, ifølge New Zealand Herald.

To av hans lagkamerater i Chiefs, Brad Weber og Anton Lienert-Brown, hyllet til Wainui på sosiale medier.

«Jeg klarer ikke å sette ord på hvor vondt dette er. Jeg har alltid sagt at Sean fortjener alt han får, fordi han jobber så hardt for det. Men han fortjener ikke dette. Det kommer til å være vondt å ikke se deg på trening første dagen neste sesong», skrev Weber på Twitter.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Lienert-Brown fulgte opp:

«En kriger på banen og et av de store menneskene utenfor banen. Det gjør vondt i hjertet mitt. Du vil bli savnet, men aldri glemt», skrev han på Instagram.

SCORER: Wainui scorer poeng under en kamp for Chiefs i sommer. Foto: Shutterstock Editorial
SCORER: Wainui scorer poeng under en kamp for Chiefs i sommer. Foto: Shutterstock Editorial Vis mer

Landslagstrener Clayton Mcmillan hyllet også Wainui.

- Han vil bli husket for å være en lidenskapelig, hardtarbeidende, stolt maori som var en eksepsjonell spiller, men enda viktigere, en eksepsjonell far og ektemann, sa Mcmillan.

Wainui fikk ti landskamper for New Zealand og 44 kamper for klubblaget Chiefs.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

LES OGSÅ: Røper detaljer om stjernens siste dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer