Se Zellweggers ekstreme forvandling

Renée Zellweger skal ha tatt ansikstløfning, fjernet litt av øyelokkene, tatt botox og fillers i kinnene. Nå er hun nesten ikke til å kjenne igjen.

STOR FORSKJELL: Renées nye utseende har skapt spekulasjoner i USA. Selv vil hun ikke nekte for at hun har operert seg, men sier i stedet at hennes jobb krever en viss livsstil.
STOR FORSKJELL: Renées nye utseende har skapt spekulasjoner i USA. Selv vil hun ikke nekte for at hun har operert seg, men sier i stedet at hennes jobb krever en viss livsstil. Vis mer

SEOGHØR.NO: Det har vært stille rundt halvt norske Renée Zellweger (44) de siste årene. Nå er hun tilbake – med nytt ansikt.

De smale øynene er blitt større, og de naturlige rynkene i pannen er visket vekk.

– Endringene startet for et drøyt år siden. Hun syntes hun så gammel ut, sier en venn til Closer.

Fjernet øyelokk.

Den britiske plastikk-kirurgen Alex Karidis mener hun har foretatt en rekke kirurgiske inngrep.

HVA SKJEDDE MED RENÉE? Filmstjernens utseende har forandret seg drastisk.  Foto: FameFlynet
HVA SKJEDDE MED RENÉE? Filmstjernens utseende har forandret seg drastisk. Foto: FameFlynet Vis mer

– - Hun har tatt ansiktsløftninger, fjernet litt av øyelokkene og sprøytet fillers i kinnene, fastslår han til magasinet.

Han får støtte av Silje Austnes som er kosmetisk sykepleier.

– Den store forskjellen her er øynene. Renee har tatt en øvre øyelokksplastikk, og fått fjernet en del av den løse huden der. Siden øynene er det første vi ser på hos et annet menneske, så gjør dette inngrepet at Renée ser veldig annerledes ut.

Botox.

– Renée har nok også tatt litt Botox i panne/sinnarynke, samt litt fillers i lepper og kinn. Hun er også en del tynnere på etter-bildet enn før-bildet. Øye-gjort henne ganske forandret fra tidligere, sier Austnes.

EKSPERT: Silje Austnes er kosmetisk sykepleier ved Beth's Medispa i Oslo, og har vurdert bildene av Zellweger for Se og Hør.
EKSPERT: Silje Austnes er kosmetisk sykepleier ved Beth's Medispa i Oslo, og har vurdert bildene av Zellweger for Se og Hør. Vis mer

Svarer på kritikken.

Etter at Zellweger viste seg med sitt «nye» ansikt, har kritikken i haglet i amerikanske medier. Mange mener hun har gått altfor langt, og til slutt svarte Renée på spekulasjonene.

- Jeg blir ekstremt lei meg når folk mener at jeg sulter meg selv eller er blitt avhengig av kirurgi. Jeg har en jobb som krever en viss livsstil - sånn er det bare, sier hun til Daily Express - uten å avkrefte at hun har lagt seg under kniven.

Nyforelsket.

Selv om Renée skal være ukomfortabel med tidens tann, smiler lykken som aldri før. Etter flere mislykkede forhold, fant hun i fjor kjærligheten med sin gamle skolekamerat, musikeren Doyle Bramhall (44).

MANN OG BARN: Renée har funnet kjærligheten med skolekompisen Doyle Bramhall. Nå drømmer de om barn Foto: Stella Pictures
MANN OG BARN: Renée har funnet kjærligheten med skolekompisen Doyle Bramhall. Nå drømmer de om barn Foto: Stella Pictures Vis mer

Fremover kan det bli like mange turer til barnelegen som til kirurgen.

De er allerede i gang med adopsjonsforberedelsene, røper venner av filmstjernen til Daily Mail.

Les også: Renée smadret bilen i LA