Se Whitneys siste rolle

Traileren til det som skulle vært Houstons comebackfilm er offentliggjort.

NY ROLLE: Whitney Houston gjorde stor suksess i «The Bodyguard» i 1992, nå skulle hun gjøre comeback i filmen «Sparkle».  Foto: Stella Pictures
NY ROLLE: Whitney Houston gjorde stor suksess i «The Bodyguard» i 1992, nå skulle hun gjøre comeback i filmen «Sparkle». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se traileren nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Midt i februar døde en av underholdningsverdenens største artister Whitney Houston bare 48 år gammel da hun druknet i badekaret på sitt hotellrom i Beverly Hills. Dødsfallet har preget det internasjonale nyhetsbildet i mange uker og både etterforskningen og begravelsen ble fulgt med stor interesse av fans over hele verden.

Houston slet i årevis med rusmisbruk og sviktende stemme, men året før hun døde planla Whitney et comeback med en rolle i filmen «Sparkle». I filmen spilte hun blant annet sammen med Jordin Sparks som var knust da filmkollegaen døde. 

- Jeg beundret henne og sang alle sangene hennes. Plutselig spilte vi sammen i en film og jeg fikk se henne ansikt til ansikt, og oppleve hvor snill og søt hun var. Hun var en fantastisk kvinne og jeg var veldig velsignet som kjente henne i den korte tiden jeg gjorde, sier Jordin til Access Hollywood.


Filmen handler om et knippe søsken som synger og møter store utfordringer når de plutselig får sitt store gjennombrudd. «Sparkle» har amerikansk premiere i august og nå er den offisielle traileren offentliggjort.

- Vi legger vårt hjerte og sjel i dette prosjektet. Og det er en overveldende stemning i filmen, har Whitney sagt til Entertainment Tonight. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skal møte Jesus Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer