Se videoen som skapte alt bråket

«Jeg forventet ikke akkurat at Heidi plutselig skulle bli en nonne, men…» Se Seal-videoen som han måtte beklage.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I helgen ble supermodellen Heidi Klum (38) fotografert i hete omfavnelser med sin livvakt Martin Kristen. Dagen etter at historien gikk verden rundt var det Heidis eksmann, Seal (49), sin tur til å skape overskrifter.- Det er det som skjer i en separasjon at folk går videre, og jeg forventet ikke akkurat at Heidi plutselig skulle bli en nonne, sier Seal i intervjuet.  - Det eneste jeg ville foretrukket er vel... Jeg hadde nok ikke forventet bedre av ham, men jeg hadde foretrukket at Heidi viste litt mer klasse og i det minste hadde ventet til vi var separert før hun involverte seg med «hushjelpen». Men jeg antar at dere nå har alle de svarene dere har lett etter de siste syv månedene, uttalte Seal syrlig. Nå kan du se hele det omtalte intervjuet med Seal, der han snakker om konas nye forhold øverst i denne saken. I tirsdagens Se og Hør kan du se de eksklusive bildene av en toppløs Heidi Klum, som koser seg sammen med livvakten. Videoen med Seal satte i gang en dominoeffekt av raseri og beklagelser mellom paret. Først raste Heidi mot «Kiss from a Rose»-sangeren. - Det er trist at Seal må ty til denne typen oppførsel og spre disse usannhetene om moren til barna hans, sa Heidis pressetalsmann kort tid etter.Deretter var det Seal sin tur til å klargjøre hva han egentlig mente.- Seal vil gjøre det klart at han ikke antydet at konen hans var utro mens de var sammen, men han poengterte at deres separasjon og skilsmisse ikke er gjennomført og at de fortsatt er gift, sier sangerens pressetalsmann til TMZ.Eksenes siste strid kan bidra ytterligere til uvennskapet mellom de to, og det som ser ut som en stygg skilsmisse. Det er forventet at de to vil krangle både om penger og om omsorgen for deres fire barn  Leni (7), Henry (6), Johan (5) og Lou (2).  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - Jeg sa ikke at hun var utro

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer