Se videoen som sendte ham til «Charterfeber»

Se søknadsvideoen til den nye TV-favoritten Gunnar Berg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Realitydeltageren Gunnar Berg (37) har raskt blitt en av favorittene i årets sesong av TV3-programmet «Charterfeber».

Vadsøværingen, som jobber som karaoketaxi-sjåfør i Halden, fikk en av de siste plassene i programmet da han meldte seg på Se og Hørs konkurranse, der vinneren fikk være med Svein Østvik (51) på tur.

Gunnar sendte inn en svært interessant video, og ble av Seoghør.nos lesere stemt frem til å være den som fikk den siste billetten til Gran Canaria.

- Jeg heter Gunnar Berg. Har du lyst til å være med meg på tur? Stem meg fram, så skyter vi fart! sier Berg i en ellevill og svært lettkledd video.

Selv Charter-Svein blir flau 
Svein har i flere år vært den mest profilerte deltageren i realityprogrammet, og har gjort seg bemerket med sine ville fyllekuler.

Men i årets sesong er det Gunnar som har tatt over den rollen. I tirsdagens episode fikk man se hvordan det går når Gunnar tester ut sjekketriksene på to spanske damer på et utested.

-  I have something between my legs! Have you seen it? spør Gunnar.

Stuntet får Svein til å rødme og se vekk, etter hvert som sjekkeforsøkene gjør ham pinlig berørt.

God match med Svein
Men ifølge den rutinerte sydenturisten var taxisjåføren fra Vadsø likevel den perfekte match som turkamerat.

- Det er nesten umulig å beskrive. Vi var sammen i ti dager og bodde på samme rom. Han er fra Vadsø, han er karaoketaxi-sjåfør og han er så klin gæren.

Se videoen som sendte Gunnar til «Charterfeber» øverst i saken!

«Charterfeber» sendes på TV3 tirsdag klokken 21:30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide! 

LES OGSÅ:  Her blir selv Charter-Svein flauVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer