«Paradise Hotel» 2018:

Se vårt ferske «Paradise»-nachspiel

Se og Hørs Kine Falch loser deg gjennom sjokkuken i Mexico.

PÆRRA-PREIK: Kine Falch oppsummerer andre uka på «Paradise Hotel» sammen med Carl Aksel Jansen og Newa Reza. Video: Marie Røssland Vis mer

(Se og Hør): Får du ikke nok av «Paradise Hotel»? Frykt ikke, vi er her for å dempe abstinensene!

I «Pærra-Preik» vil Se og Hørs reporter Kine Falch ukentlig lose blodfansen gjennom hendelsene på hotellet. Hvem har kranglet? Skjedde det noe kameraene ikke fikk med seg? Hva har hendt med deltakerne etter at de kom tilbake til Norge?

Dette - og mer - skal en rekke «Paradise»-profiler få svare på utover våren. For å gjøre stas på kveldens premiere, har selveste Carl Aksel Jansen (22) og Newa Reza (21) tatt turen til vårt studio i Pilestredet i Oslo.

  • Se den eksklusive sendingen øverst i artikkelen! (Inneholder spoilers)

Førstnevnte, en av årets legender, har vært vokal om sine vinnerdrømmer helt siden han fikk være med i årets sesong. At håpet skulle briste allerede i uke to for artisten, var vanskelig å svelge.

- Det ble litt følsomt, faktisk. Jeg tenker jo at to uker egentlig ikke er nok, og jeg var ikke klar for å dra hjem på tidspunktet. Jeg hadde så vidt startet, forteller han i programmet.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

Han var ikke alene om å måtte pakke kofferten og sette kursen mot Norge i torsdagens episode. Ine Yri (21) mistet en partner i Carl Aksel, og visste derfor at hun ikke kunne stille seg trygt bak noen av de gjenværende guttene.

Det ble derfor kroken på døra for en legende og en ny deltaker torsdag kveld.

«Pærra-Preik» ledes av Kine Falch og produseres av Dagbladets Marie Røssland. Begge to var med til Mexico da de første episodene av «Paradise Hotel» ble spilt inn, og har derfor mye å konfrontere deltakerne med.

De viste blant andre Carl Aksel presentasjonsvideoen han selv spilte inn da han sist var med, til stor flauhet for realityprinsen selv: