Se vår «Paradise Hotel»-spesial

Intervjuer med muldvarpene, programleder Trianas presentasjon av hotellet, og ikke minst noen av de mest rystende øyeblikkene i Paradise-historien. Mandag braker årets sesong løs.

IRRITERENDE: Å spille en såpass forståelsesfull person som Ester skapte irriterende situasjoner for Kikki Nilo Audesen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
IRRITERENDE: Å spille en såpass forståelsesfull person som Ester skapte irriterende situasjoner for Kikki Nilo Audesen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

MEXICO/OSLO (SEOGHØR.NO): Førstkommende mandag åpnes dørene på «Paradise Hotel» for sjette året på rad.

Men er du en av dem som gleder seg ekstra mye til sesongstart, har Seoghør.no laget en spesialsending fra Mexico, som du kan se øverst i denne saken!

I web TV-sendingen viser vi fram årets hotell. Vi har også tatt en prat med programleder Triana Iglesias, som styrer showet nok en gang.

I tillegg har vi snakket med årets muldvarper om hva slags forventninger de har til oppholdet, og hvordan det har vært å spille rollene sine.

Kikki Nilo Audesen har spilt rollen som hippien Ester, noe som har tæret på humøret hennes.

- Det har vært mange ganger hvor jeg har blitt veldig irritert over ting folk har sagt og deres måte å være på. Jeg måtte jo late som jeg skjønte alt og være skikkelig forståelsesfull, sier hun til Seoghør.no.

Hele sendingen ser du øverst i saken!

LES OGSÅ: Her er «Paradise Hotel»-muldvarpene