HELT SPESIELL EPISODE: I den nyeste episoden av «Carpool Karaoke» er man vitne til en helt spesiell jule-spesial.
HELT SPESIELL EPISODE: I den nyeste episoden av «Carpool Karaoke» er man vitne til en helt spesiell jule-spesial.Vis mer

James Corden «Carpool Karaoke»:

Se tv-vertens store jule-overraskelse til Mariah Carey

Talkshow-vert James Corden sørget for å sette Mariah Carey i tidenes julestemning i ukas «Carpool Karaoke».

SEOGHØR.NO: Den britiske talkshow-verten James Corden har gjort stor suksess med sin «Carpool Karaoke», hvor han har fått superstjerner som Adele, Britney Spears, Lady Gaga, presidentfruen Michelle Obama og Justin Bieber til å synge for full hals i bilen sin.

Torsdag hadde talkshow-verten fått med seg «juledronningen» Mariah Carey i karaoke-taxien. Men det man trodde skulle være en helt vanlig episode viste seg å være en ellevill sang-medley med flere kjente sangere.

Når James Corden spør Mariah hva hun ønsker seg til jul svarer hun:

- Jeg ønsker at du skal synge sangen min «All I Want For Christmas Is You».

Og hun får det som hun vil. Det hun tilsynelatende ikke vet er at Corden har planlagt dette hele året.

Han har nemlig klipp av Adele, Demi Lovato, Nick Jonas, Selena Gomez, Chris Martin, Gwen Stefani, Elton John, Lady Gaga og Red Hot Chilli Peppers som alle synger Mariahs berømte julesang.

Og resultatet er fantastisk, se her:

Åpnet seg om den brutte forlovelsen

Den siste tiden har vært hektisk for Mariah. Bare et knapt år etter at hun brøt med ektemannen Nick Cannon (36) fant hun lykken igjen med milliardæren James Packer (49) i fjor sommer.

Det ble en virvelvindromanse for paret.

De dyrket kjærligheten på flere luksuriøse reiser, flyttet sammen, forlovet seg og planla tidenes kjendisbryllup før forholdet brått tok slutt tidligere i høst.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: I oktober dumpet James Packer popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB Scanpix.
SLUTT: I oktober dumpet James Packer popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Forrige måned åpnet sangdivaen seg for første gang om bruddet.

Det var Ellen DeGeneres (58) som fikk tvillingmoren til å lette på sløret om den tunge tiden.

- Du hadde et høyprofilert forhold, dere var forlovet og du prøvde brudekjoler i reality-serien din «Mariah´s World», noe som er ganske privat. Og nå er dere ikke sammen lenger, startet DeGeneres samtalen med da Carey gjestet showet hennes onsdag.

- Og nå har det blitt en stor greie, avbrøt popstjernen, ifølge UsWeekly.com.

Da Ellen fortsatte med å spørre «We Belong Together»-sangeren om hvordan hun føler seg mentalt og om hun er lykkelig, svarte Mariah følgende:

- Jeg tror det går bra med meg... Alt skjer av en grunn. Ting er bare slik de er.

- Det er litt vanskelig å snakke om på dette tidspunktet, så jeg tror bare jeg går videre med å skryte av juledekorasjonene dine her i studio, sa hun og styrte samtalen over på noe helt annet.

Funnet lykken på ny

I november viste Mariah frem mannen som mange medier tror er hennes nye kjæreste, bare to måneder etter at hun brøt forlovelsen med James Packer.

På stranden på Hawaii viste hun usjenert frem 33 år gamle Bryan Tanaka, ifølge Daily Mail, som har publisert flere bilder av duoen i het omfavnelse.

Han er koreograf, noe paparazzi-fotografene fikk se da han elegant svingte Mariah rundt.

Kyssing, plasking i vannet og latter preget bildene av det tilsynelatende nyforelskede paret. Danseren har over 50 000 følgere på Facebook, og er med henne på turné.

Saken fortsetter under bildet.

IKKE FØRSTE GANG: Mariah og Bryan har hengt mye sammen under turneen hun nå er ute på. Her er hun i Disneyland sammen med sin nye flørt. Foto: Splash News / NTB scanpix 
IKKE FØRSTE GANG: Mariah og Bryan har hengt mye sammen under turneen hun nå er ute på. Her er hun i Disneyland sammen med sin nye flørt. Foto: Splash News / NTB scanpix  Vis mer

Dager før de ble foreviget av fotografer på stranden, la Mariah ut på Facebook at showet deres på Hawaii hadde vært «fantastisk».

Hun har også selv lagt ut flere bilder fra oppholdet på sin Instagram-profil.

Tidligere har Bryan ifølge IMBd også danset for storheter som Rihanna og Beyoncé. Han har nok imidlertid ikke kommet like tett innpå dem som på sin nåværende arbeidsgiver.

En av grunnene til bruddet mellom Mariah og forloveden skal ha vært at Packer var sjalu på forlovedens tette forhold til danseren. Dette skal ha ført til at paret havnet i en heftig krangel under en ferie til Hellas i oktober.

LES OGSÅ: Forbereder seg på sin første jul uten Tor