LUKSUSKJØP: Megler Fredrik Eklund er vant til å selge svindyre New York-leiligheter til Hollywood-stjerner og andre millionærer i TV3-programmet «Million Dollar Listing New York». Nå har han investert i sin egen luksusbolig. Foto: EXPRESSEN
LUKSUSKJØP: Megler Fredrik Eklund er vant til å selge svindyre New York-leiligheter til Hollywood-stjerner og andre millionærer i TV3-programmet «Million Dollar Listing New York». Nå har han investert i sin egen luksusbolig. Foto: EXPRESSENVis mer

Se TV-meglerens nye drømmehus

Fredrik Eklund fra «Million Dollar Listing New York» viste frem luksusboligen på Instagram.

SEOGHØR.NO: Den svenske luksusmegleren Fredrik Eklund (38) var i fjor igjennom en tøff periode, da han og samboeren Derek Kaplan mistet sine ufødte tvillinger.

Nå kan 38-åringen, som er kjent fra «Million Dollar Listing New York» på TV3, imidlertid se fremover.

Ifølge Expressen har Eklund nylig kjøpt seg et drømmehus i Roxbury i delstaten Connecticut. Boligen skal ha en verdi på omlag 30 millioner kroner, skriver den svenske avisen.

Fredrik Eklund har selv delt begeistringen sin over huskjøpet på Instagram. Der har han også lagt ut et bilde av luksusboligen, som er et «drømmehus» i klassisk georgiansk stil.

- Her er det! Vi er så glade!!! Vi har ikke klart å sove her i London, vi er så ekstatiske, skriver Eklund til Instagram-bildet av huset.

Saken fortsetter nedenfor.

Tidligere har Fredrik Eklund solgt boliger til stjerner som Cameron Diaz (43), Britney Spears (34) og Daniel Craig (48), men boligkravene til Oscar-vinneren Leonardo DiCaprio (41) klarte han ikke å oppfylle.

- Han ville ha egen inngang, egen heis og terrasse uten innsyn - midt i New York, sa Eklund til Seoghør.no i 2014.

Saken fortsetter under bildet.

KRAVSTOR: Ifølge Fredrik Eklund hadde Oscar-vinner Leonardo DiCaprio for høye krav til at han kunne hjelpe ham med husly i New York.  Foto: Broadimage
KRAVSTOR: Ifølge Fredrik Eklund hadde Oscar-vinner Leonardo DiCaprio for høye krav til at han kunne hjelpe ham med husly i New York. Foto: Broadimage Vis mer

Har egen kinosal

Selv om den svenske millionæren syntes kravene til DiCaprio var urealistisk høye, er ikke det nye huset hans i landlige Connecticut spesielt beskjedent heller.

På Instagram røper Eklund at huset er utstyrt med en egen kinosal, vinkjeller og evighetsbasseng. Den tilhørende eiendommen kan by på en egen fiskedam og store skogsområder som samboerparets hunder kan boltre seg i.

- Helt fra jeg var liten gutt har jeg drømt om noe sånt. Og det ligger bare 90 minutter unna Manhattan, legger Fredrik Eklund til.

Etter alt å dømme anser han og samboeren huskjøpet som en ny start etter at de mistet sine ufødte tvillinger. Eklund avslutter nemlig innlegget med en emneknagg for «nye begynnelser».

Fra neste uke kan du se repriser av 2. sesong av «Million Dollar Listing New York» på TV3 torsdager klokken 13.00.

SVENSK SUKSESS: Fredrik Eklund er blitt TV-stjerne og tjent seg rik som luksusmegler. På Instagram skriver Eklund at han har jobbet beinhardt, og at boligen i Connecticut er en drøm som har gått i oppfyllelse. Her er han på vei til «The Today Show» i New York i januar.  Foto: Rex Features
SVENSK SUKSESS: Fredrik Eklund er blitt TV-stjerne og tjent seg rik som luksusmegler. På Instagram skriver Eklund at han har jobbet beinhardt, og at boligen i Connecticut er en drøm som har gått i oppfyllelse. Her er han på vei til «The Today Show» i New York i januar. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: Nå snakker de om forlovelsesryktene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.