Se «Tusvik & Tønnes» Märtha-spøk

- Jeg våknet opp som Bjørn Eidsvåg!

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise (43) har fått mye oppmerksomhet for sin oppstart av «engleskolen» Soulspring. Sammen med kollega Elisabeth Nordeng er hun nå blitt offer for «Tusvik & Tønne talkshow» sitt humoristiske talkshow.

Programmet har premiere torsdag den 17 september kl. 21.40 på TV 2.
 
I et promoteringsklipp kan man se Lisa Tønne (37) og Sigrid Bonde Tusvik (35) som en fiktiv del av prinsesse Märthas «engleskole».

- Hvem er du egentlig? Vet du det?

HUMOR: Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik spøker med prinsesse Märtha Louise. Foto: TV2
HUMOR: Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik spøker med prinsesse Märtha Louise. Foto: TV2 Vis mer

- Fra vi er små blir vi ofte møtt på handing. Hva vi kan og hva vi gjør, ikke hvem vi er. Du defineres utifra hva slags bil eller hus de har. Men hvem er du uten alt det?, sier Märtha og Elisabeth.

- Jeg ble Bjørn Eidsvåg når jeg forestilte meg selv uten bil og hus. Plutselig hadde jeg skjegg og pung, sier Tønne.

I «Tusvik & Tønne talkshow» blir de to komikerne faste gjester i sitt eget program. For virkelig å sette søkelyset på programmets hovedgjest, vil de to  innta gjestesofaen og en ny kjendis får prøve seg som programleder hver uke. I premiereprogrammet har Mini Jacobsen tatt utfordringen.

PREMIEREN: På talkshowets premiere er det Mini Jakobsen (49) som får bryne seg som programleder.  Foto: TV 2
PREMIEREN: På talkshowets premiere er det Mini Jakobsen (49) som får bryne seg som programleder. Foto: TV 2 Vis mer

- Vi måtte finne en som kunne være programleder i premieren vår som er ennå kjappere i kjeften enn oss. Siden Atle Antonsen sa nei, ble det heller den kjappeste nordlendingen vi kjenner, nemlig Mini Jacobsen, sier komikerne om valget.

 

Her er programlederne for Tusvik & Tønne talkshow: Mini Jacobsen, Tone Damli, Anne Holt, Fabian Stang, Knut Storberget og Christian Ringnes.

LES OGSÅ: - Jeg snakker med døde mennesker