Se Trianas hemmelige Paradise-liv

Triana Iglesias viser Seoghør.no hva hun gjør når kameraene er slått av i Mexico. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
MEXICO/OSLO (SEOGHØR.NO): Modellen Triana Iglesias (30) har blitt nærmest synonymt med TV3s realityserie «Paradise Hotel» etter at hun i fire år hatt jobben som programleder.

Innspillingen i Mexico betyr mange lange og harde dager for -åringen, men da Seoghør.no besøkte henne under opptakene i januar, viste hun oss eksempler på hvordan hun har lært seg å samle krefter når hun blir sliten.

Triana bor sammen med resten av staben til produksjonsselskapet Mastiff i landsbyen Chamela, med havet som nærmeste nabo.

- Jeg jobber jo mye også når jeg ikke er inne på hotellet også, men det er jo en strand her, som jeg bruker mye til soling og trening, sier hun til Seoghør.no og viser frem en av sine favoritt-hengekøyer.

De naturskjønne omgivelsene er imidlertid ikke uten farer. I 2009 måtte Triana få legehjelp etter å ha tråkket på en rokke i havet.

Noen fester i stil med det deltagerne leverer inne på «Paradise Hotel» blir det imidlertid ikke tid til.

- Vi prøver å samle folk til en fest innimellom, men vi jobber i turnuser og det er så utrolig lange arbeidsdager, folk har stort sett fri på dagene, så jeg får heller vente med å feste til jeg kommer hjem.

Mye arbeid går også inn i utvelgelsen av antrekkene Triana skal ha på seg foran kamera, men privat hevder modellen at hun foretrekker en helt annen stil.

- Jeg er jo egentlig litt mer sånn «casual». Jeg liker litt sånn «white trashy look». Men jeg må innrømme at jeg føler meg jo ekstremt fin i de kjolene, sier hun og smiler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jobber tett med eks-kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer