Se Tornell synge drikkevise med sin far!

«Skal vi danse»-dommeren i lystig lag med sine foreldre. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I kveld er det finale i «Skal vi danse», med den blide dommeren Christer Tornell (49) i dommerpanelet.

49-åringen startet sin dansekarriere som aktiv isdanser da han var en liten gutt, og vokste opp hos moren Birgitta (75) og pappa Lennart (76) i Sverige.

Siden har han flyttet til Hamburg i Tyskland, hvor kjæresten Elmar Dickhagen (42) jobber, samtidig som han titt og ofte er innom Oslo.

Den siste tiden har Oslo-besøkene naturlig nok vært hyppige, ettersom Tornell denne høsten har figurert som dommer i dansekonkurransen.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Se og Hør ble med da den familiekjære 49-åringen tok seg tid til å besøke sine foreldre før siste innspurt av «Skal vi danse»-uken braket løs.
 
Birgitta og Lennart er i dag skilt, men har beholdt et godt vennskap, og det ble et lystig møte mellom trioen da sønnen kom på besøk.

Med hummer på tallerkenen, snaps i glasset og drikkevise på papiret satte den lystige familien startskuddet for kveldens dansefest.

Se familien Tornell synge drikkevise i videoen øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg måtte leve med en ekstra person i hodet, sier Christer Tornell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer