FLYTTER BLOGGEN: Tone Damlis populære blogg blir heretter å finne hos Aller Media. Foto: ToneDamli.com
FLYTTER BLOGGEN: Tone Damlis populære blogg blir heretter å finne hos Aller Media. Foto: ToneDamli.comVis mer

Se Tones nye familiebilder

Nå kan du lese alt om Tone Damli og hennes spennende liv. Mammaen til lille Billie lanserer nå bloggen sin her hos oss i Aller Media.

SEOGHØR.NO: Hovedpersonen selv er på mammaperm i Los Angeles, men har kommentert bloggsatsingen i sitt første innlegg på nylanserte ToneDamli.com.

- I dag ble min nye blogg lansert. Jeg er utrolig fornøyd med jobben som er gjort. Det føles fint å ha topptrimma bil når man først skal bli rallykjører! sier Tone Damli på bloggen sin.

- Jeg har et mål om å få til minst fire blogginnlegg i uka, men akkurat nå er jeg så gira at jeg har lyst til å oppdatere bloggen hele tiden! jubler Tone fra Los Angeles. 

Kosthold, trening, mote og skjønnhet

ToneDamli.com vil foruten å by på et innblikk i Damlis liv på og utenfor scenen, også om handle kosthold, trening, mote og skjønnhet.

- Tone er en av Norges største kjendiser og det knytter seg ekstrem interesse til hennes liv og livsstilsvalg.

Saken fortsetter under bildet

 Foto: ToneDamli.com
Foto: ToneDamli.com Vis mer

Derfor har også hennes blogg, når den har vært aktiv, vært svært populær. Vi gleder oss stort over å få Tone med på laget.

Blogg er et satsingsområde for Aller, og dette inngår i vår strategi om å bli Norges ledende mediehus innen bloggsegmentet, sier forlagsredaktør Ellen Arnstad i Aller Media.

Damlis nye blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet.

Blogger med Camilla Pihl, Caroline Berg Eriksen og Trines matblogg

Det er Allers salgsselskap for blogg, AdLink Media, som har signert den populære artisten. Damli vil dermed inngå i AdLinks stall av premiumbloggere sammen med kjente navn som Camilla Pihl, Caroline Berg Eriksen, Celine Aagaard, Trine Sandberg/Trines matblogg, Maria Skappel og Emilie «Voe» Nereng.

Avtalen strekker seg over flere år og selv om Damli tidligere har blogget i perioder, vil bloggen ToneDamli.com nå bli et prioritert satsingsområde.

- Vi informerte utvalgte annonsører i forrige uke, og responsen har vært utrolig positiv.

Tone er en av Norges mest profilerte og populære kvinner og lever et interessant liv som vil gi masse godt blogginnhold for leserne.

Våre kunder vil ha stor verdi av å jobbe tett med personen og merkevaren Tone Damli. Dette blir et spennende samarbeid for oss alle, sier daglig leder Tore Nesheim i Adlink Media.

Selskapene AdLink og Pingbull er eid av Aller Media.