Se Tones begivenhetsrike år

Året 2013 kommer Norges popprinsesse til å huske for alltid. Se video!

SEOGHØR.NO: Mandag ble det kjent at Tone Damli Aaberge (25) venter barn med kjæresten Markus Foss (31).

Paret har vært sammen siden i sommer, men har kjent hverandre i åtte år.

Se og Hør avslørte at popstjernen hadde funnet lykken på nytt i juni, drøye tre måneder etter at forlovelsen med Aksel Hennie (38) ble brutt.
 

Stod frem på Se og Hørs kjendisgalla

I månedsskiftet oktober/november bekreftet Tone og Markus for første gang at de var et par, ved å oppdatere sine Facebook- og Instagram-kontoer.

Bare dager senere sto bærumsmannen stolt ved kjærestens side da hun ble kåret til «Årets best kledde» av Jan Thomas på Se og Hørs store kjendisgalla. På dette tidspunktet var Tone allerede gravid.

– Responsen har vært bra etter at vi offentliggjorde forholdet på Facebook, fortalte Tone til Se og Hør under nachspielet på Theatercaféen.

Dette var første gang paret viste seg offentlig sammen. Men det ble ingen ellevill fest – tross prisheder og kjendisvenner i fleng utenfor Se og Hørs fotoboks.

Tone tok selv plass bak rattet og kjørte hjem med kjæresten tidlig på kvelden. Nå som det er kommet fram at hun er gravid, er det åpenbart hvorfor hun holdt seg unna alkohol.

Travelt år

GIRA: Tone Damli under innspillingen av sin nye låt «Perfect World» i Los Angeles. Foto: Thomas Engström / Seoghør.no
GIRA: Tone Damli under innspillingen av sin nye låt «Perfect World» i Los Angeles. Foto: Thomas Engström / Seoghør.no Vis mer

Det siste året har Tone vært i vinden som aldri før. Hun er aktuell med ny musikk og spilte nylig inn musikk i Nevadas ørken.

I tillegg gjorde Aaberge det godt som dommer i «Idol», talentprogrammet der hun slo gjennom bare 16 år gammel.

Damli deltok også i den svenske versjonen av Melodi Grand Prix, Melodifestivalen, der hun sang låten «Hello Goodbye» med Erik Segerstedt. Duoen ble slått ut i semifinalen.

Fra 12. januar 2013 begynte TV 2 å sende dokumentarserien «Tone» i seks avsnitt der vi fulgte hennes liv gjennom flere måneder.

Nå blir det mammarollen som blir Tones viktigste prosjekt i tiden fremover.

LES OGSÅ:  Tone Damli er gravid