Se superstjernenes ekstreme slankemetoder

De gjør alt for å få den perfekte kroppen.

EKSTREM-SLANKERE: Beyoncé, Lady Gaga, Jennifer Lopez og Snooki har alle prøvd helt spesielle slankekurer for å gå ned i vekt.
EKSTREM-SLANKERE: Beyoncé, Lady Gaga, Jennifer Lopez og Snooki har alle prøvd helt spesielle slankekurer for å gå ned i vekt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: En slank og veltrent kropp er helt nødvendig for stjernene i Hollywood. De blir daglig påminnet om at de lever av sitt ytre og gjør alt for å holde på sitt berømte utseende. Enten det er plastiske operasjoner eller sinnsyke slankekurer er kjendisene villige til å gjøre det de må.

I januar er det mange som ønsker å gå ned i vekt etter en fet julefeiring, men de fleste går  ikke like langt som stjernene. I tillegg til knallhard trening kaster de seg nemlig på ekstreme slankekurer når de skal gå ned i vekt før en filminnspilling eller et modelloppdrag.

Mens Julia Roberts sverger til sin fiskediett for å beholde sin ungdommelige glød, sniffer Jennifer Lopez grapefrukt-olje for å dempe appetitten. Gwyneth Paltrow lever på 300 kalorier om dagen og Sarah Michelle Gellar har kålsuppe på menyen hver dag.

Les mer om kjendisenes slankekurer i bildespesialen her:

LES OGSÅ: Slanker seg med ekstreme metoder

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer