Se stjerneregissørens egen terror-filming

Virkeligheten er skremmende lik filmen. Se den utrolige videoen!

LIKT: Se videoen nederst i saken, og sjekk hvor lik filmen er virkeligheten.
LIKT: Se videoen nederst i saken, og sjekk hvor lik filmen er virkeligheten. Vis mer
Se videoen nederst i saken!


SEHER.NO: Alexander Eik filmet sekvens i regjeringskvartalet som er skremmende lik scene i hans egen Varg Veum-film. Se klippene her!

-Det er rystende å sammenligne særlig fem-seks sekunder av Veum-filmen, opp mot en spesiell sekvens jeg filmet 22. juli. De to sekvensene er nesten helt like, sier Eik.

 I den ferske Varg Veum-filmen ”I mørket er alle ulver grå” går en bombe av ved et fabrikkbygg. En scene viser Veum (Trond Espen Seim) komme løpende mot åstedet, ved siden av en brannbil. I bakgrunnen ses selve eksplosjonsstedet.

Ved regjeringskvartalet, der Eik filmet rett etter eksplosjonen, kommer også en mann løpende i retning åstedet – ved siden av en ambulanse. I bakgrunnen ser vi regjeringsbygget, som akkurat er rammet av Behring Breiviks bombe.

-Vi spilte inn alle bombescenene til Veum-filmen i Budapest i vår. Jeg satt sammen med klipperen og redigerte akkurat disse scenene i Oslo 22. juli, da det smalt utenfor vinduene våre. Siden vi satt bare 2-300 meter unna, i Ullevålsveien, løp jeg ut og begynte å filme.

Eiks bilder er de første som blir lagt ut på NRK i den første, kaotiske timen etter bombeeksplosjonen.

Eik filmer blant annet en sekvens som til forveksling er lik en scene som han selv har regissert med Trond Espen Seim to-tre måneder tidligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Alexander Eik: - Jeg ble dypt sjokkert og rystet

Se klippene som sammenligner filmen med virkeligheten – etterfulgt av en lengre sekvens som Alexander Eik filmet like etter bombeattentatet 22. juli - her:

[obj:media:10312]