Jennifer Garner og Ben Affleck:

Se stjernens rørende hyllest til eksmannen

Jennifer Garner holdt ikke igjen på lovordene om eksmannen, Ben Affleck.

GODT FORHOLD: Jennifer Garner og Ben Affleck ser ut til å ha beholdt et vennskapelig forhold etter skilsmissen. Her er de avbildet sammen under en 4. juli-parade i fjor. Foto: Splash News/ NTB scanpix
GODT FORHOLD: Jennifer Garner og Ben Affleck ser ut til å ha beholdt et vennskapelig forhold etter skilsmissen. Her er de avbildet sammen under en 4. juli-parade i fjor. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning den amerikanske farsdagen søndag, publiserte filmstjernen og trebarnsmoren Jennifer Garner (46) en varm hyllest til eksmannen Ben Affleck (45) på sin Instagram-profil.

EKSPARET: Her er et bilde av paret før skilsmissen, tatt høsten 2014. Foto: NTB Scanpix
EKSPARET: Her er et bilde av paret før skilsmissen, tatt høsten 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I likhet med en rekke andre Hollywood-stjerner benyttet Garner den amerikanske farsdagen til å rose faren til sine tre barn, og hun publiserte et sepiafarget bilde av Affleck, fulgt av en rørende tekst om skuespilleren som far.

Sparer ikke på kruttet

I hyllesten til eksmannen sparer ikke Garner på kruttet, og skriver følgende:

«Barna våre er heldige som har en pappa som ser på dem på den måten du ser på dem, og som elsker dem på den måten du elsker dem, Ben Affleck».

I innlegget har hun også lagt ved tre emneknagger: #happyfathersday #threeluckykids og #haveagreatday».

Innlegget har i skrivende stund fått over 220 000 likerklikk, og kommentarfeltet flyter allerede over av hyggelige meldinger om hvor flott Garner er.

Fikk kort av barna på farsdagen

Og det var ikke kun ekskona som ønsket å gi Ben Affleck litt ekstra oppmerksomhet på farsdagen. Også de tre barna de har sammen, Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6), var med på å hylle faren sin.

På sin egen Instagram-profil la 45-åringen ut et bilde av barnas hjemmelagde kort, der det sto: «Elsker deg pappa! Du er min superhelt».

ALLE SAMLET: Her er hele familien samlet i mars 2018. Foto: NTB Scanpix
ALLE SAMLET: Her er hele familien samlet i mars 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Affleck har ved siden av bildet skrevet at han tenker på «tre utrolige grunner» til hvorfor farsdagen er så spesiell - her hinter han til sine egne tre små - og gratulerer videre alle fedre over hele verden med dagen.

I tillegg takker han alle kvinner som er med på å styrke og myndiggjøre menn.

Saken fortsetter nedenfor.

Setter barna først

Eks-stjerneparet var tidligere gift i til sammen 10 år. Ben Affleck og Jennifer Garner erklærte at de skulle skilles i 2015, dagen etter at de kunne feire ti år som rette ektefolk, men det gikk to år før skilsmisseprosessen ble endelig avsluttet - i 2017.

Den siste tiden av ekteskapet deres skal ha vært svært turbulent, og spesielt utroskapsrykter knyttet til Affleck skapte store oppslag i avisene.

Han ble blant annet anklaget for å ha ligget med barnevakten, i tillegg til å ha blitt sett offentlig uten gifteringen på.

Selv avviste han disse anklagene på det sterkeste.

Da bruddet ble kjent i 2015, var duoen klare på at de fortsatt hadde stor kjærlighet for den andre, og at det viktigste fremover var barna.

Saken fortsetter nedenfor.

Flyttet nærmere eksen

Dermed er det kanskje ikke så overraskende at Ben Affleck nå har flyttet inn i en millionvilla i samme nabolag som Jennifer Garner, ifølge Homes & Property.

Affleck har betalt rundt 13.3 millioner britiske pund for villaen, tilsvarende 140 millioner kroner, og flyttet inn med den nye kjæresten, «Saturday Night»-produsenten Lindsay Shookus (37).

- Tanken bak er at han skal være så nærme barna sine som mulig, ifølge Homes & Property's kilder.

I tillegg skal det være viktig for eksparet at barna vokser opp i barndomshjemmet sitt, og at livet etter skilsmissen skal være så lite belastende som mulig.

Feiret også faren

Jennifer Garner publiserte i tillegg et innlegg på Instagram dedisert til faren, der hun feiret ham og ønsket ham til lykke med farsdagen.

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke valgt å være singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer