Golden Globe:

Se stjernenes private bilder

«Jeg vil gjerne få takke ... Glem det», skriver stjernen.

ETTERFEST?: Kaley Cuoco tok tilsynelatende etterfesten i egen stue. Foto: Skjermdump fra Instagram
ETTERFEST?: Kaley Cuoco tok tilsynelatende etterfesten i egen stue. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vanligvis samles flere av verdens største stjerner på den røde løperen i forkant av Golden Globe-utdelingen, hvor massive kreasjoner og svindyre antrekk som regel stjeler showet.

I likhet med mye annet det siste året ble imidlertid nattens utdeling av det heller nedtonede slaget på grunn av coronapandemien, men priser skulle likevel deles ut og bransjen skulle hylles.

VANT: I natt vant avdøde Chadwick Boseman Golden Globe-prisen for beste mannlige skuespiller i en dramafilm. Enka Taylor Simone Ledward takket tårevåt på vegne av ektemannen. Video: AP Vis mer

Familiebilde

Mens de aller fleste stjernene holdt seg hjemme, har de likevel vist frem sine høydepunkt fra utdelingen i sosiale medier.

På Instagram har blant andre skuespiller Kate Hudson, som har over 12,8 millioner følgere på bildedelingstjenesten, delt flere bilder fra Golden Globe-natten.

Stjernen har lagt ut flere bilder av antrekket sitt fra Louis Vuitton, men det er likevel familiebildet hennes, hvor hun er avbildet med ektemannen, deres felles datter og moren og broren sin, som får mye oppmerksomhet.

Det aktuelle bildet har i skrivende stund nesten 100 000 likerklikk, og mange har lagt merke til Hudsons mor, Goldie Hawn, som tilsynelatende ler seg ihjel i bakgrunnen.

- Glem det

Også «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco hadde funnet frem finstasen for anledningen. Hun har over 6,5 millioner følgere på Instagram og har vist fram sin sølvgrå kreasjon.

Det er imidlertid hennes andre bilde, hvor hun sitter på gulvet med løshåret i fanget, pizza og donuts rundt seg og med en flaske med bobler i hånda, som går sin seiersgang i soisale medier.

«Jeg vil gjerne få takke ... Glem det», skriver hun etterfulgt av en rekke emojier.

Skuespiller Jason Sudeikis, som nesten har fått mer oppmerksomhet for sivilstatusen den siste tida, vant i natt prisen for« Beste mannlige skuespiller i TV-serie, musikal eller komedie».

HETTEGENSER: Jason Sudeikis stilte opp slik da han vant pris i natt. Foto: Reuters / NTB
HETTEGENSER: Jason Sudeikis stilte opp slik da han vant pris i natt. Foto: Reuters / NTB Vis mer

Han er blant dem som derimot valgte å legge glitter og glamour til side, og stilte heller opp i en flerfarget hettegenser - og viste fram en kaktus da han vant prisen.

Andre som har skapt overskrifter internasjonalt de siste timene, er avdøde Chadwick Boseman, som i natt vant Golden Globe for beste mannlige skuespiller i en dramafilm.

Enka Taylor Simone Ledward takket tårevåt på vegne av ektemannen.

TAKKET: Taylor Simone Ledward tok imot prisen på vegne av sin avdøde ektemann, tilsynelatende fra egen stue. Foto: Reuters / NTB
TAKKET: Taylor Simone Ledward tok imot prisen på vegne av sin avdøde ektemann, tilsynelatende fra egen stue. Foto: Reuters / NTB Vis mer

Se flere bilder fra den store kvelden nedenfor!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer