Emmy-utdelingen:

Se stjernenes private bilder

Mens enkelte stjerner gikk all in under nattens Emmy-utdeling, valgte andre en langt mer avslappet look.

EMMY-UTDELINGEN: Det er ingen hemmelighet at den røde løperen under Emmy Awards ofte er stedet for overdådige antrekk. I år var det imidlertid annerledes. Foto: Skjermdump fra Instagram
EMMY-UTDELINGEN: Det er ingen hemmelighet at den røde løperen under Emmy Awards ofte er stedet for overdådige antrekk. I år var det imidlertid annerledes. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Natt til mandag var det duket for en av årets store kjendisbegivenheter, da den årlige Emmy-utdelingen gikk av stabelen i Los Angeles. Utdelingen anses å være tv-bransjens Oscar, men i år var den i likhet med resten av mye annet, kraftig nedtonet grunnet coronapandemien.

Vanligvis er den røde løperen i forkant av utdelingen blant de store snakkisene, og stjernene sparer som regel aldri på kruttet når det gjelder glam på den store kvelden.

Det var derfor stor spenning rundt hvorvidt Hollywood-stjernene ville gå «all in »også i år, noe man med sikkerhet nå kan si at samtlige gjorde.

På Instagram er det delt flere bilder fra den store kvelden, hvor blant andre Reese Witherspoon (44) har foreviget hvordan hun feiret bransjen.

«Lovlig Blond»-stjernen var ikke nominert i år, men flere av tv-seriene hun har medvirket i og hatt sentrale roller i, var det. Blant dem «Big Little Lies» og «The Morning Show».

Festet hjemme

Selv om det var ventet at flere kanskje ville roe kraftig ned på antrekkene i år, var ikke dette tilfellet for Witherspoon. På Instagram-story viser hun nemlig frem hele glam teamet sitt, men også hvordan de fulgte utdelingen hjemmefra.

Skuespilleren gikk for en knelang, svart kjole fra Louis Vuitton og toppet det hele med rød leppestift og en enkel hårfrisyre.

«Den korteste Emmy-transporten til nå. Vi brakte festlighetene til plenen min og gleder oss til å feire den imponerende casten og crewet til «The Morning Show», «Big Little Lies» og «Little Fires Everywhere» i kveld, skriver hun til bildet.

Morgenkåpe

På Instagram har også kollega Jennifer Aniston (51), som var nominert til beste kvinnelige skuespiller for sin rolle som Alex Levy i «The Morning Show». Hun måtte riktignok se seg slått av Zendaya (24), som mottok sin aller første Emmy-pris.

På Instagram har hun valgt en langt mer avslappende look enn kollegaen.

«Emmy-forberedelser … I min andre maske», skriver hun til et bilde av seg selv i morgenkåpe, med ansiktsmaske og et champagneglass i hånden.

«Gratulerer til alle nominerte og alle de fantastiske fremførelsene vi har sett det siste året», fortsetter hun.

Det skal riktignok påpekes at Aniston byttet ut det avslappede antrekket med en tettsittende, fotsid svart kjole da hun delte ut pris på selve utdelingen. Hun har i etterkant også fått mye oppmerksomhet for å ha blitt gjenforent med «Friends»-kollegaene Courteney Cox og Lisa Kudrow.

Julepysj

En annen «The Morning Show»-stjerne er Mark Duplass (43), som var nominert til beste mannlige birolle i dramaserie, men som ble slått av kollega fra samme serie Billy Crudup (52).

Førstnevntes antrekk høster imidlertid mye latter i kommentarfeltet på Instagram etter at stjernen har avslørt detaljene bak «looken».

«Kveldens antrekk brakt til deg med en gammel smokingjakke fra Cyrus' utdelingssesong og Targets' begrensede Clarke Griswolds julepysj-samling», skriver han.

Under dressjakken har altså skuespilleren valgt å bruke en julepysj som skjorte.

DRAMA OM TV: Jennifer Aniston spiller en TV-showvert under stort press i «The Morning Show». Video: Apple Tv+ Vis mer

Gikk for gull

Nominert i natt var også Tracee Ellis Ross (47) som beste kvinnelige hovedrolle i en komiserie for sin rolle i «Black-ish». Heller ikke hun hentet hjem noen pris, men på Instagram kan de se ut til at hun gikk for gull. Bokstavelig talt.

Skuespilleren har delt flere bilder av sin kreasjon i nettopp gull fra designer Alexandre Vauthier.

«Så gøy å kle seg opp. Jeg kan ikke si at jeg savner den vanvittige stemningen på den røde løperen eller å gå i høye hæler, men gud som jeg savner en vakker kjole», skriver hun.

Til et annet innlegg skriver stjernen at hun har laget en egen liten rød løper hjemme hos seg selv, noe hun synes var moro.

Den britiske skuespilleren Jameela Jamil (34) er blant dem som har gått for et rimelig avslappet antrekk. I sosiale medier forteller hun at både bh og høye hæler ble droppet, noe som ifølge henne ikke er noe problem.

«Pysj under den 72. Emmy-utdelingen (fra hjemmet mitt) er en vibe», skriver hun blant annet, og legger til at hun blant annet valgte å sminke seg for anledningen.

Se flere antrekk fra Emmy-utdelingen nedenfor.

LES OGSÅ: - Alt svartnet for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer