Emmy-utdelingen:

Se stjernenes private bilder

Mens enkelte stjerner gikk all in under nattens Emmy-utdeling, valgte andre en langt mer avslappet look.

EMMY-UTDELINGEN: Det er ingen hemmelighet at den røde løperen under Emmy Awards ofte er stedet for overdådige antrekk. I år var det imidlertid annerledes. Foto: Skjermdump fra Instagram
EMMY-UTDELINGEN: Det er ingen hemmelighet at den røde løperen under Emmy Awards ofte er stedet for overdådige antrekk. I år var det imidlertid annerledes. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Natt til mandag var det duket for en av årets store kjendisbegivenheter, da den årlige Emmy-utdelingen gikk av stabelen i Los Angeles. Utdelingen anses å være tv-bransjens Oscar, men i år var den i likhet med resten av mye annet, kraftig nedtonet grunnet coronapandemien.

Vanligvis er den røde løperen i forkant av utdelingen blant de store snakkisene, og stjernene sparer som regel aldri på kruttet når det gjelder glam på den store kvelden.

Det var derfor stor spenning rundt hvorvidt Hollywood-stjernene ville gå «all in »også i år, noe man med sikkerhet nå kan si at samtlige gjorde.

På Instagram er det delt flere bilder fra den store kvelden, hvor blant andre Reese Witherspoon (44) har foreviget hvordan hun feiret bransjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer