Kevin Hart:

Se stjernenes hilsener etter bilulykken

- Vær sterk!

HARDT SKADD: Flere av Kevin Harts venner og kollegaer har tatt til sosiale medier for å ønske skuespilleren god bedring etter den skumle ulykken. F.v: Jamie Foxx, Dwayne Johnson med Kevin og Bryan Cranston med Kevin. Foto: NTB Scanpix
HARDT SKADD: Flere av Kevin Harts venner og kollegaer har tatt til sosiale medier for å ønske skuespilleren god bedring etter den skumle ulykken. F.v: Jamie Foxx, Dwayne Johnson med Kevin og Bryan Cranston med Kevin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til søndag var komiker, skuespiller og programleder Kevin Hart (40) involvert i en stygg bilulykke i Los Angeles.

Hollywood-stjernen ble hardt skadet og sendt til sykehus med store ryggskader, meldte TMZ.

I tillegg til Hart befant også produsenten Jared Black (28), som var sjåfør, og hans forlovede Rebecca Broxterman (31) seg i bilen.

Videoer fra åstedet viste at bilen, som tilhører komikeren, kjørte av veien og ble totalskadd, og verst gikk det utover Hart og Black.

Måtte opereres

På mirakuløst vis klarte likevel 40-åringen å gå ut av bilvraket med assistanse fra en livvakt før han ble hastet avgårde til sykehuset. Og mindre enn 24 timer etter ulykken ble trebarnsfaren operert, melder TMZ mandag.

Ryggoperasjonen skal ha vært vellykket, deler en venn nær Hart til nettstedet, mens en annen kilde forteller videre at komikeren er forventet å tilbringe minst et par dager til i sykesengen.

Kevins kone, Eniko Hart (35), bekrefter også at ektemannen er våken og på bedringens vei.

- Han kommer til å bli bra igjen, sier hun til TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

Duoen giftet seg sommeren 2016 og sammen har de sønnen Kenzo (21 mnd). Kevin har også datteren Heaven (14) og sønnen Hendrix (11) med ekskona Torrei Hart (41).

- Vær sterk

Ulykken kunne raskt ha fått fatale konsekvenser, og flere av stjernens kjendisvenner har tatt til sosiale medier for å uttrykke sine følelser og ønske ham god bedring.

Dwayne Johnson (47) og Kevin Hart har utviklet et nært vennskap etter å ha spilt mot hverandre i en rekke komedier, og «The Rock» var raskt ute med følgende hilsen til kameraten:

- Slutt å leke med følelsene mine, bror. Vi har mye mer latter vi skal dele sammen. Jeg elsker deg. Vær sterk, skriver han på Instagram sammen med et bilde fra deres nyeste film «Jumanji: The Next Level».

«Breaking Bad»-stjernen Bryan Cranston (63), som Hart spilte sammen med i dramakomedien «The Upside», deler følgende melding på sin profil:

- Jeg fikk akkurat høre at Kevin ble skadet i en bilulykke i Los Angeles i dag. La oss alle sende ham positiv energi og healende tanker. Han er et bra menneske. Bli frisk igjen snart, bror.

Under Kevins siste Instagram-bilde har også en rekke kjente og ukjent sendt ham hilsener, og mandag postet blant annet Hollywood-stjernen Jamie Foxx (51) tre emojis av hender som ber, skriver Us Weekly.

«America Got Talent»-programlederen Terry Crews (51) delte følgende melding på Twitter:

- Bli frisk igjen snart, bror!

Skuespilleren Marlon Wayans (47), kjent fra komedier som «Scary Movie» og «White Chicks», tok også til Instagram:

- Jeg ber for deg, store mann!

View this post on Instagram

Praying for you big guy.

A post shared by Marlon Wayans (@marlonwayans) on

Kontroversiell

Kevin Hart er en av USAs største humorister, og er kjent for sin drøye humor, som ofte går på bekostning av ham selv.

Han vitser ofte om at han er lav, oppveksten sin og livet i Hollywood.

I desember ble det kunngjort at Hart skulle være vert for den årlige Oscar-utdelingen, noe som utvilsomt ville vært et høydepunkt i karrieren hans. Få dager etterpå måtte han imidlertid trekke seg, etter at homofobiske Twitter-meldinger signert komikeren ble trukket fram.

En rekke Twitter-meldinger fra 2009-2011, som inkluderte nedsettende språk som refererte til homofile og seksualitet, dukket altså opp igjen. Noen av disse har blitt slettet.

- Jeg beklager dypt til LHBTQ-miljøet for mine ufølsomme ord fra fortiden, skrev Hart i sin beklagelse, og understreket at han ikke ønsker at feiringen av Hollywoods talenter skal havne i skyggen av debatten rundt ham.

LES OGSÅ: Slik ser ikke Bradley Cooper ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer