Se stjernenes første steg i showbusiness

I dag er de sexsymboler, popstjerner og skuespillere, men alt startet med et barneprogram i 1993.

KJÆRESTER: Justin Timberlake og Britney Spears ble kjærester etter deltagelsen i programmet. Britney står foran i midten, flankert av Justin bak til venstre. Bak til høyre ser man en ung Joshua Scott Chasez, kjent fra boybandet N'Sync. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER: Justin Timberlake og Britney Spears ble kjærester etter deltagelsen i programmet. Britney står foran i midten, flankert av Justin bak til venstre. Bak til høyre ser man en ung Joshua Scott Chasez, kjent fra boybandet N'Sync. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  «The Mickey Mouse Club» ble sendt på amerikansk tv mellom 1955 til 1996. Først på ABC, før det senere ble sendt på Disney Channel mellom 1989 og 1996.

I programmet ble noen av våre aller største stjerner skapt. Før comebacket i 1989 trengte serien å fornye seg. Showet skiftet navn til «The All New Mickey Mouse Club» og i 1993 kom stjerner som Britney Spears (31), Christina Aguilera (32), Ryan Gosling (33) og Justin Timberlake (32) inn i programmet.

De delte scenen med Thomas John Fantini og Marque Lynche, men de to ble aldri så store stjerner som sine nå berømte kollegaer.

Gosling, i dag ansett som en av verdens mest sexy menn, var 12 år gammel da han gikk på audition. Han ble en såkalt «Mouseketeer» og flyttet til Orlando. Men det ble dårlig med TV-tid for Gosling. Han ble fortalt at han ikke var talentfull nok, men har senere beskrevet de to årene som den beste tiden i sitt liv.

Grunnen skal ha vært at han ble venn med Justin Timberlake. Duoen bodde sammen i seks måneder og Timberlakes mor ble Goslings reservemamma. Timberlake var allerede da en kommende stjerne. Han hadde sunget country som Justin Randall, og i klubben fant han kommende boybandkollega JC Chasez og sin kommende kjæreste Britney Spears.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer