Se, Steve Irwins sønn er blitt helt lik ham

Storesøster Bindi Irwin delte sjarmerende selfie sammen med sin 11 år gamle lillebror.

NÆRT FORHOLD: Terri Irwin (t.v) og de to barna Bindi og Bob Irwin, har måttet holde sammen i årene etter Steve Irwins brå og uventede død i 2006. Her er de tre avbildet i Autralia Zoo i juli 2014, der de feiret Bindis 16-årsdag. Foto: All Over Press
NÆRT FORHOLD: Terri Irwin (t.v) og de to barna Bindi og Bob Irwin, har måttet holde sammen i årene etter Steve Irwins brå og uventede død i 2006. Her er de tre avbildet i Autralia Zoo i juli 2014, der de feiret Bindis 16-årsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Høsten 2006 døde den populære dyreeksperten og TV-personligheten Steve Irwin, bedre kjent som «Krokodillejegeren», etter å ha blitt stukket av en giftig piggrokke.

Kona Terri Irwin (50), datteren Bindi (16) og sønnen Robert Clarence (11), kalt Bob, har gjennomlevd noen tøffe år med savn etter Steves brå pg sjokkerende bortgang.

Både Bindi og Bob har likevel valgt å følge i sin berømte fars fotspor, og begge er opptatt av naturen og å bevare dyrelivet. Våren 2014 ble det dessuten kjent at de to og moren deres hadde inngått en samarbeidsavtale med SeaWorld.

Også på andre måter kan man si at Bindi og lillebroren følger opp farens arv. Begge to er nemlig blitt svært like den folkekjære, australske TV-stjernen.

A photo posted by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

I helgen delte 16 år gamle Bindi en «selfie» på Instagram-profilen sin, der hun og Bob smiler mot kameraet sammen.

«Denne gutten er hele min verden», skriver 16-åringen til det søte bildet der Bob smiler bredt - akkurat slik pappa Steve ofte gjorde.

A photo posted by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

I anledning brorens 11-årsdag 1. desember, postet Bindi et annet bilde av de to sammen. På dette bildet er søskenparet fotografert i kakifargede klær foran et lite leirbål ute i skogen. Begge to ser ut til å le høyt av begeistring over ett eller annet.

«Gratulerer med dagen til min vidunderlige lillebror (...) Han er en av mine beste venner og klarer alltid å få meg til å smile. Han ligner mer og mer på pappa for hver dag som går», skriver hun blant annet til bildet.

Det ser virkelig ut til at tenåringsjenta Bindi og lillebroren har utviklet et unikt bånd etter farens død.

LES OGSÅ: - En meningsløs død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer