JAGSHEMASH: The Sun viser i en fotomontasje hvordan Wayne Rooney vil bli seende ut etter kompisenes spøk i utdrikningslaget. Foto: Faksimile The Sun.
JAGSHEMASH: The Sun viser i en fotomontasje hvordan Wayne Rooney vil bli seende ut etter kompisenes spøk i utdrikningslaget. Foto: Faksimile The Sun.Vis mer

Se, som Rooney får gjennomgå!

Ibiza-turistene bør forberede seg på sterke scener fra Wayne Rooney.

SEHER.NO: Manchester United-stjernen Wayne Rooneys fire dager lange utdrikningslag har satt partyøya Ibiza på hodet.

Men til tross for at det glade følget fotfølges av fotografer og skuelystne overalt, har ikke Waynes kamerater tenkt å la ham slippe unna pinlige oppgaver på festen.

Ifølge The Sun har Waynes familie og venner nå planlagt å få ham til å posere i en kopi av den meget avslørende "herrebikinien" til Sacha Baron Coen fra filmen "Borat".

Og som avisas fotomontasje viser, er det et syn som neppe kommer til å havne på reklameplakatene fotballstjernen ofte pryder...

Den bikinikledde fotballspilleren får imidlertid liten sjanse til å stifte bekjentskap med like lettkledde kvinner i løpet av 2,5 millioner kroner -festen, som han betaler av egen lomme.

Rooneys venner har ifølge The Sun fått streng beskjed fra hans forlovede Coleen McLoughlin (22) om å droppe alle "voksen-innslag" på utdrikningslag.

Selv holder hun utdrikningslag med sine venninner på Tenerife, hvor hun har leid et hus.

Fraværet til forloveden og andre lettklede damer, så imidlertid ikke ut til å plage Rooney (22)  og hans venner, da de i går dro på tur med båten "Princesa del Mar".

Da de kom tilbake, var stemningen så høy at enkelte moret seg med å gestikulere og å kaste tomflasker på spøk mot paparazzifotografene.

Hvordan det blir når Rooney får på seg den lysegrønne bikinien, tør vi ikke tenke på...

Se flere bilder fra Rooneys båttur nederst i artikkelen!

LES OGSÅ: Rooneys fuktige kveld på byen!

SHIP O' HOI: Wayne Rooney satte sjøbein sammen resten av sitt utdrikningslag på Ibiza. Foto: All Over Press
ROONEY TUNES: Utdrikningslaget har trykt opp egne t-skjorter til ære for brudgommen. Foto: All Over Press
KAPTEIN ROONEY?: Wayne Rooney slapper av i solen på båten "Princesa del Mar". Foto: All Over Press
ROLIG FEST: Waynes forlovde Coleen McLoughlin har lagt ned veto mot alle "voksen-innslag" på utdrikningslaget. Foto: All Over Press
- SISTEMANN UTI: Rooney kan kanskje få råd av sin kamerat til høyre om å gå - eller ikke gå - med tangatruse på badestranda... Foto: All Over Press