DA OG NÅ: Til venstre er en flatmaget Jennifer Lopez i San Juan 14. august i år, i midten er hun på konsert i Trump Taj Mahal 28. september, og til høyre er hun på konsert i Miami 2. november - i samme kjole som i september. Men ifølge designer Robe Foto: Stella
DA OG NÅ: Til venstre er en flatmaget Jennifer Lopez i San Juan 14. august i år, i midten er hun på konsert i Trump Taj Mahal 28. september, og til høyre er hun på konsert i Miami 2. november - i samme kjole som i september. Men ifølge designer Robe Foto: StellaVis mer

Se, som magen vokser

J-Lo er stolt over magen sin.

SEHER.NO: Da Jennifer Lopez (38) og ektemannen Marc Anthony (39) nylig opptrådte sammen på et arrangement i Miami viste latinostjernen frem en tydelig kul på magen.

Den vakre artisten og skuespilleren har selv nektet å kommentere graviditeten, men nå er det svært vanskelig for henne å holde det skjult lenger.

Hun prøver å gjemme seg under løse klær og vide kjoler, men forrige uke klarte hennes gode venn Roberto Cavalli (66) å avsløre at paret venter deres første barn sammen, skriver Daily Mail.

Cavalli fortalte at J-Lo vokser hver uke og at dette tvinger ham til å forandre antrekkene han lager til henne når hun turnerer.

- For tiden trenger Jennifer Lopez spesialsydde klær fordi hun er gravid, glapp det nylig ut av ham.

38-åringen skal være cirka fire måneder på vei i svangerskapet.

LES HER: Eksen tror J-Lo blir en super mor

Se video med J-Lo fra konserten her: