Se som magen har vokst!

Alessandra Ambrosio viste fram babymagen på stranda nok en gang.

GRAVID OG STOLT: Alessandra Ambrosio viser fram sin flotte mage på stranden, sju måneder etter at hun ble gravid.  Foto: Alessandra Ambrosio/Facebook
GRAVID OG STOLT: Alessandra Ambrosio viser fram sin flotte mage på stranden, sju måneder etter at hun ble gravid. Foto: Alessandra Ambrosio/Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria's Secret-modellen Alessandra Ambrosio (31) takket for bursdagsgratulasjonene på Facebook med å legge ut nok et babymagebilde av seg selv fra stranden på fredag.

Ambrosio er nå gravid i syvende måned, og også for tre måneder siden viste hun fram magen på stranda – og det er liten tvil om at babyen har vokst mye siden den gang.

- Takk for alle de fantastiske bursdagsønskene!! Ha en fin helg alle sammen!!! Skriver hun under bildet.

Ambrosio, som hadde bursdag på onsdag, venter sitt andre barn med forloveden Jamie Mazur. De har fra før av tre år gamle Anja.

I forrige måned avslørte hun det nye barnets kjønn, også det på Facebook, da hun lå på stranden med ordene «It’s a boy» skrevet i sanden ved siden av seg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte babymagen med hemmelig diett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer