Se, som hun ligner på mamma!

Superstjernen Victoria Beckham tok med sin fire måneder gamle baby på fotballkamp.

FULGTE SPENT MED: Victoria Beckham og Eva Longoria koste seg på fotballkamp sammen med Harper Seven. Foto: All Over Press
FULGTE SPENT MED: Victoria Beckham og Eva Longoria koste seg på fotballkamp sammen med Harper Seven. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juli ble den tidligere Spice Girls-stjernen Victoria Beckham (37) og fotballkjæresten David Beckham (36) foreldre til sitt fjerde barn, Harper Seven. Etterpå har paret flere ganger vist seg i offentligheten sammen med den lille babyen.

Nylig tok Victoria med seg Harper Seven på fotballkamp for å se LA Galaxy mot New York Red Bulls. Det gjorde de sammen med skuespiller Eva Longoria (36). Bildene viser at den om lag fire måneder gamle jenta er i ferd med å utvikle seg i sterk retning av mamma utseendemessig. Baby Harpers stadig voksende brunette-lokker sier det aller meste.

Og som bildene tydelig viser, er det ikke bare hos mamma Victoria at babyen vekker ellevil begeistring...

Den 37 år gamle superstjernen virker å være spesielt knyttet til Harper Seven, og har aldri lagt skjul på at hun hun savnet en datter etter tidligere å ha født tre gutter. Brooklyn (12) kom først - i 1999 - mens Romeo (9) og Cruz (6) kom henholdsvis i 2002 og i 2005.

Harper Seven kom til verden 10. juli i år.

I september avslørte pappa David at han er åpen for et femte tilskudd til familien.

- Vi er velsignet med fire sunne barn, så hvis en til kommer ville det ha vært fantastisk, sa han i et intervju med talkshow-vertinnen Ellen DeGeneres den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har funnet flere etter hun kom


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer