<strong>FORVANDLING:</strong> Det røde håret er nå blondt, kroppen er slankere og stilen er vakrere. Kate Winslet har gått gjennom en forvandling siden Titanic i 1997. Foto: All Over Press
FORVANDLING: Det røde håret er nå blondt, kroppen er slankere og stilen er vakrere. Kate Winslet har gått gjennom en forvandling siden Titanic i 1997. Foto: All Over Press Vis mer

Se, som hun har forandret seg!

Kate Winslet får skryt for å se bedre ut nå enn for femten år siden.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 22 år gamle Kate Winslet var på alles lepper etter suksessfilmen «Titanic», som kom ut i 1997.

Nå er Winslet blitt 36, og har definitivt gått gjennom en stor forandring siden hun spilte mot Leonardo DiCaprio i storfilmen.

De tre mest fremtredende forandringene er hårfargen, klesstilen og kroppsfasongen. Nå viser Winslet seg fram med blondt, kort hår, mot de røde lokkene hun tidligere bar på.

I tillegg har skuespilleren blitt mye slankere og gått gjennom en stilforvandling. Mens Winslet hadde på seg en spesiallaget Jenny Packham-kjole på den røde løperen denne uken, husker mange den grønne Givenchy-kjolen hun viste seg fram i på Oscar-utdelingen i 1998, som er et langt steg fra hennes nåværende stil.

«Titanic» hadde sin premiere i 3-D denne uken, og det var grunnen til at skuespilleren fikk vist seg fram på den røde løperen i London. People.com skryter av at stilen til Winslet er bedre nå enn for femten år siden.

«Hun har definitivt kommet en lang vei på den røde løperen, men hennes flotte utseende og kritikerroste skuespillertalent har ikke forandret seg spesielt mye», skriver nettstedet.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Har ikke møtt den store kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer