LIK TRIO: Skuespiller Marianne Westby kom med døtrene Tine (t.v) og Nina på «Jungelboken»-premieren. Likheten mellom mor og døtre ble understreket av den matchende teatersminken. Foto: Hedda Fannemel Espeli, Seher.no
LIK TRIO: Skuespiller Marianne Westby kom med døtrene Tine (t.v) og Nina på «Jungelboken»-premieren. Likheten mellom mor og døtre ble understreket av den matchende teatersminken. Foto: Hedda Fannemel Espeli, Seher.no Vis mer

Se, som de ligner!

Kjendisene tok med barna på «Jungelboken»-premieren.

Publisert
Se flere bilder av kjendisene og barna deres nederst i saken!

SEHER.NO: Da teateroppsetningen av den populære fortellingen «Jungelboken» hadde Oslo-premiere på Chat Noir onsdag, var det barna som stod i fokus.

Svært mange kjendiser, spesielt fra skuespiller- og artistverdenen, hadde funnet veien til den røde løperen. Og flere av dem hadde med seg barna sine, som de stolt viste frem for pressen.
 
«Hotell Cæsar»-skuespiller Marianne Westby (36) kom med døtrene Tine (6) og Nina (5), og alle tre hadde sminket på seg snute og værhår for anledningen. For Westby og datteren Nina ville helst ha spilt Ulvemor og tigeren Shere Kahn om de skulle vært med i «Jungelboken» - og da passer jo litt snutesminke bra.

TV-personlighet Arve Juritzen (50) kom sammen med datteren Aida Inger (snart 7), som også hadde iført seg et dyrisk antrekk. I kaninørevarmere og matchende hvit boblejakke var den litt sjenerte seksåringen svært sjarmerende.

Heller ikke den motebevisste Henne-redaktøren Ellen Arnstad (45) kom til premieren alene. Med seg hadde hun den like stilige sønnen Alexander (8), som ser ut til å ha arvet morens flotte hår.

- Hvem hadde jeg passet best til å spille i «Jungelboken», da? spurte Arnstad sønnen.
 
- Hmmm... en sjimpanse! kom det fra 8-åringen, til mye latter fra en spøkefull sjefredaktør.

Skuespiller og komiker Linn Skåber (40) hygget seg med både barn og venner. Sønnen Niels (8) var like blond og blid som moren, og han og venninen Bianca var enige om at panteren Bagheera er den kuleste i hele «Jungelboken».

- Vi gleder oss til å le og ha det gøy! fortalte Skåber og sønnen i kor.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er hun åtte måneder på vei!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer