Se Sofia Vergaras private bryllupsbilder

«Modern Family»-stjernen og ektemannen Joe Manganiello sparte ikke på noe på sin store dag.

DRØMMEPAR: Søndag 22. november ble Sofia Vergara og Joe Manganiello gift. Etter det ekstravagante bryllupet har «Modern Family»-stjernen delt flere private bilder fra den store dagen på Instagram.  Foto: Splash News/ Instagram
DRØMMEPAR: Søndag 22. november ble Sofia Vergara og Joe Manganiello gift. Etter det ekstravagante bryllupet har «Modern Family»-stjernen delt flere private bilder fra den store dagen på Instagram. Foto: Splash News/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag 22. november ble et av Hollywoods vakreste par, Sofia Vergara (43) og Joe Manganiello (38), smidd i hymens lenker.

Det forelskede paret ble mann og kone i en romantisk seremoni i Palm Beach i Florida - halvannet år etter at turtelduene ble sammen.

Etter drømmebryllupet har Sofia Vergara delt en rekke private bilder fra kvelden på Instagram.

Mandag og natt til tirsdag delte TV-stjernen flere personlige bilder med fansen, blant annet fra da hun og ektemannen skar opp bryllupskaken. Den overdådige kaken fra Sylvia Weinstock var pyntet med hvite orkidéer - og matchet således Sofias brudebukett.

Saken fortsetter nedenfor.

På gjestelisten stod selvfølgelig flere av parets gode venner både fra «Modern Family»- og «Magic Mike»-gjengen, i tillegg til over 400 av Sofia og Joes nærmeste venner og familiemedlemmer.

Les mer om Sofia og Joes drømmebryllup her!

Den vakre skuespillerinnen tok seg strålende ut i en spesialdesignet brudekjole fra Zuhair Murad, og Sofias berømte former kom selvsagt til sin rett i den flotte kreasjonen. Vielsen fant sted i et overdådig dekorert lokale, også det pyntet med hvite orkidéer og andre blomster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer