DRØMMEPAR: Søndag 22. november ble Sofia Vergara og Joe Manganiello gift. Etter det ekstravagante bryllupet har «Modern Family»-stjernen delt flere private bilder fra den store dagen på Instagram.  Foto: Splash News/ Instagram
DRØMMEPAR: Søndag 22. november ble Sofia Vergara og Joe Manganiello gift. Etter det ekstravagante bryllupet har «Modern Family»-stjernen delt flere private bilder fra den store dagen på Instagram. Foto: Splash News/ Instagram Vis mer

Se Sofia Vergaras private bryllupsbilder

«Modern Family»-stjernen og ektemannen Joe Manganiello sparte ikke på noe på sin store dag.

Publisert

SEOGHØR.NO: Søndag 22. november ble et av Hollywoods vakreste par, Sofia Vergara (43) og Joe Manganiello (38), smidd i hymens lenker.

Det forelskede paret ble mann og kone i en romantisk seremoni i Palm Beach i Florida - halvannet år etter at turtelduene ble sammen.

Etter drømmebryllupet har Sofia Vergara delt en rekke private bilder fra kvelden på Instagram.

Mandag og natt til tirsdag delte TV-stjernen flere personlige bilder med fansen, blant annet fra da hun og ektemannen skar opp bryllupskaken. Den overdådige kaken fra Sylvia Weinstock var pyntet med hvite orkidéer - og matchet således Sofias brudebukett.

Saken fortsetter nedenfor.

På gjestelisten stod selvfølgelig flere av parets gode venner både fra «Modern Family»- og «Magic Mike»-gjengen, i tillegg til over 400 av Sofia og Joes nærmeste venner og familiemedlemmer.

Les mer om Sofia og Joes drømmebryllup her!

Den vakre skuespillerinnen tok seg strålende ut i en spesialdesignet brudekjole fra Zuhair Murad, og Sofias berømte former kom selvsagt til sin rett i den flotte kreasjonen. Vielsen fant sted i et overdådig dekorert lokale, også det pyntet med hvite orkidéer og andre blomster.

LES OGSÅ: Prinsesse Estelle sjarmerte alle i parken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer