Våre norske ski-helter:

Se skistjernenes private bilder

Skiheltene deler flittig bilder fra hverdagen i sosiale medier.

DELER BILDER: Petter Northug og Heidi Weng er blant flere av Norges største langrennsstjerner som deler bilder på sosiale medier. Foto: Jon Olav Nesvold / Cornelius Poppe / NTB scanpix 
DELER BILDER: Petter Northug og Heidi Weng er blant flere av Norges største langrennsstjerner som deler bilder på sosiale medier. Foto: Jon Olav Nesvold / Cornelius Poppe / NTB scanpix  Vis mer

(Seoghør.no): Vi nordmenn er sjelden så patriotiske som når våre langrennsløpere stiller til start.

Denne uka er det duket for VM i Lahti i Finland, og det er ingen tvil om at det finnes skyhøye forventninger om medaljer.

Til vanlig er vi nordmenn vant til å se utøverne puste og pese seg fremover i skisporet, men hvordan er egentlig våre skihelter på privaten?

På tross av at mange prioriterer å ikke dele bilder på Instagram under årets mesterskap, tar de stadig til sosiale medier utenom sesongen.

Bygger nytt hus

Det er ikke til å komme utenom at treningsbilder pryder de fleste profilene. Heidi Weng (25) er likevel blant dem som deler bilder fra sin hverdag.

A post shared by Heidi Weng (@heidiweng91) on

For tiden holder nemlig 25-åringen på å bygge drømmehuset sitt på Lillehammer, og det dukker stadig opp bilder fra byggeprosessen.

Weng, som kan se ut til å ha sin sterkeste sesong i år, er også kjent for å være en livlig jente i media.

Blant annet startet hun året med å hente hjem sin første Tour de Ski sammenlagtseier, etter å ha knust konkurrentene i «monsterbakken».

Spesielt skapte hun overskrifter i media, da hun under OL i Sotsji i 2014 uttalte at hun «bøyer seg i hatten» for det svenske stafettlaget. I forfjor fikk Weng også oppmerksomhet da hun var så uheldig å gå i mål en runde for tidlig under den avsluttende jakstarten i Kuusamo.

Også dette har Weng delt på sin Instagram-profil.

«Sesongstart i gang! I min egen verden, håper på å komme sterkere tilbake! Takk for støtten fra verdens beste konkurrenter», skrev hun under bildet.

Sprintstjernen

I løpet av årets VM har Maiken Caspersen Falla (26) allerede rukket å hente hjem to gullmedaljer. Blant annet tok hun et individuelt gull under sprinten, og ytterligere en medalje på lagsprinten sammen med lagkamerat Heidi Weng.

I løpet av sin tid på landslaget har Falla flittig delt bilder på sin Instagram-profil.

A post shared by Maiken C. Falla (@maikencfalla) on

Sprintstjernen har også lagt ut et bilde fra sitt første gull under mesterskapet.

«WOW! Drømmen ble til virkelighet», skrev hun.

I likhet med flere av langrennsstjernene viser Falla følgerne sine hvordan livet er i kulissene. Hun deler bilder fra både treningsleirer, frisørtimer og sponsoroppdrag.

Hun avslører også med bildene at selv de norske skijentene belønner seg selv med godsaker i ny og ne.

«Det er ikke bare trening når damelaget er på samling, viktig å kose seg også», skriver hun under et av bildene.

Årets nykommer

Årets nye stjerneskudd, Johannes Høsflot Klæbo (20), ser på sin side ut til å være stolt av å delta i sitt første VM, og klarer ikke å holde seg unna sosiale medier.

20-åringen har i løpet av de siste dagene delt minner fra Lahti, både da han tok sin første medalje i et VM på seniornivå på første forsøk, og da det ikke gikk like bra under lagsprinten sammen med Emil Iversen (25).

Etter bronsemedaljen ble det nemlig bestemt at stjerneskuddet skulle få gå lagsprinten sammen med Iversen.

Desverre endte ikke gullmedaljen hos de norske gutta.

Etter flere imponerende runder falt nemlig Iversen like før oppløpet, noe som resulterte i at de norske gutta havnet utenfor pallen.

Sosiale medier-konge

At ikke alt har ikke klaffet i sporet for Petter Northug (31) denne sesongen kommer man ikke utenom. Det ser likvel ikke ut til å legge noen demper på hans deling i sosiale medier. Både på Facebook og Instagram deler 31-åringen flittig.

Med en dose humor og ironi lirer Northug av seg på nettet. Han har blant annet delt et bilde av seg selv med et Justin Bieber-armbånd som han hevder Bieber selv har sendt ham.

31-åringen, eller «Charter-kongen» som det kan framstå på Instagram, har også delt et bilde sammen med Emil Iversen fra da de var på Gran Canaria i fjor.

Der stiller nemlig skistjernene opp i noen noe spesielle hatter, samt at de er iført glorete syden t-skjorter i knæsje farger.

«Shopping og chill», har han skrevet til bildet.

Se flere private bilder fra skistjernene her: