Se skandalelandslaget!

Skandaløse helter! Her er fotballspillerne som slår like godt fra seg utenfor banen! Se de 11 verste!

IKKE BARE JUBEL: Dømt for bildrap - og det er ikke alt! Foto: AP/SCANPIX
IKKE BARE JUBEL: Dømt for bildrap - og det er ikke alt! Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Brasils Garrincha hadde sex med en geit, Nederlands Patrick Kluivert er dømt for bildrap - og ble tiltalt for voldtekt!


De to er blant "stjernene" på fotballens skrekklag. Felles for alle disse 11 fotball-heltene er at skandalene etterhvert ble flere enn scoringene. De kunne briljere på banen - og samtidig mislykkes med det meste privat.


MARERITT: Bildespesial med de 11 verste til høyre på siden


I biografien om vingspilleren Garrincha - som spilte i rekke med Pele både på Brasil og FC Santos - står det å lese at han debuterte seksuelt som 12-åring - med en geit. Han var gjetergutten som aldri trente fotball, og var amatør i ordets rette forstand. Men en gudbenådet spiller!


Når de andre på laget løp og svettet ekter satt han i skyggen og drakk øl. Det venstre beinet hans var fem centimeter lengre enn det høyre. Han leste aldri kontrakter, og signerte før summene var skrevet opp.


Han var også notorisk opptatt av sex. Ifølge biografien hadde han et enormt lem (25 cm) som flere enn kona fikk se...


Han fikk i alt 14 barn, og flere av dem visste ikke hvem som var faren deres - før biografien kom i salg! Da noen av døtrene gikk til sak mot forfatteren og forlaget krevde de erstatning og oppreisning. Ikke på grunn av den gamle "geite-historien" - med fordi det ble røpet detaljer om Garrinchas kjønnsorgan...


Dommeren brukte god tid på å felle en dom, men konkluderte slik: "I Brasil er det ingen skam å være velutstyrt. Tvert i mot. Døtrene burde være stolte av sin virile far. Sak avvist!"


Diego Maradonas skjebne er vel dokumentert. Han er tatt i doping, har vært hektet på kokain. Han har beskutt journalister, og vært i klammeri med politiet mange ganger.Han har et par barn han ikke vedkjenner seg, og este opp som en fotball. Men nå er han slankeoperert, rusfri og den ivrigste supporteren Argentina  har på tribunen. Ryktene sier  at han kan bli hjemlandets neste landslagstrener.


Gazzas eventyr var mange mens han spilte. Han stjal en buss, og klipte stadig i stykker lagkameratenes klær. Han har vist rompa på banen, og var en stor gjøgler. Men da skadene ble mange og kampene få - så gikk det utforbakke med Englands yndling. Han er tiltalt for konemishandling, han har vært i fyllearresten og har gått personlig konkurs. Og da han var ekspert i engelsk TV så møtte han full på jobb og fikk sparken.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer