SKJULER SEG: Vanligvis når man ser Lady Gaga er hun tildekket. Her er hun på premiere tidligere i høst. Foto: All Over Press
SKJULER SEG: Vanligvis når man ser Lady Gaga er hun tildekket. Her er hun på premiere tidligere i høst. Foto: All Over PressVis mer

Se, så vakker kan hun være!

Hvorfor skjuler hun egentlig ansiktet?

SEHER.NO: Vanligvis når man ser Lady Gaga (23) er det med alle mulige slags rare kreasjoner på hodet og i ansiktet.

Det har gått så langt at det har fått mange til å spekulere i om hun har noe å skjule, eller om hun rett og slett skammer seg over sitt eget utseende.

Men nå viser "Poker face"-stjernen seg fra sin mest glamorøse side i magasinet Elle, og viser for hele verden at hun slett ikke har noe å skamme seg over. Jenta som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta ser rett og slett vakker ut på de nye bildene.

Selv om Gaga bevisst spiller på sex i sine videoer og sceneshow, avslører hun i intervjuet at hun måtte kjempe lenge og hardt for å ha et sobert uttrykk på platene sine.

- Albumcoverne mine er ikke seksuelle i det hele tatt, noe som var et problem for plateselskapet mitt. Jeg kjempet i månedsvis, og jeg gråt i møter. De trodde ikke bildene var kommersielle nok. Det siste en ung kvinne trenger er nok et bilde av en sexy popstjerne som skriver i sand, dekker seg i olje og tar på seg selv, sier Gaga til Elle.

I intervjuet åpner hun seg også opp om at hun ønsker en like normal framtid som alle andre.

- Om åtte til ti år ønsker jeg meg babyer slik at min far får noen barnebarn å holde. Og jeg ønsker en ektemann som elsker og støtter meg, akkurat som alle andre ønsker. Men jeg ville aldri forlatt karrieren for en mann akkurat nå, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg var ufattelig trist

SMINKET: Lady Gaga på MOCA NEW 30-årsjubileum. Foto: All Over Press
SKJELETT UTE AV SKAPET: Lady Gaga på American Music Awards. Foto: All Over Press
MASKERT: Lady Gagapå Monster Ball konsert i Toronto. Foto: All Over Press
SKJULER SEG: Vanligvis når man ser Lady Gaga er hun tildekket. Her er hun på premiere tidligere i høst. Foto: All Over Press
USEXY COVER: Lady Gaga innrømmer at hun måtte kjempe for at dette coveret ikke skulle være mer sexy.
GLAMORØS LADY: Lady Gaga viser for alvor at hun kan være en vakker lady på coveret av Elle. Foto: Faksimile Elle