VAKKER: Anette før og etter makeoveren i søndagens «Bli ny mor og datter» på FEM. Hoppstjernen ble strålende vakker.  Foto: TVNorge
VAKKER: Anette før og etter makeoveren i søndagens «Bli ny mor og datter» på FEM. Hoppstjernen ble strålende vakker. Foto: TVNorge Vis mer

Se, så vakker hun ble

Anette Sagen fikk total makeover i «Bli ny mor og datter».

SEHER.NO: I søndagens episode av «Bli ny mor og datter» på FEM er det hoppstjernen Anette Sagen (25) og moren Bjørg (51) som skal gjennomgå en total makeover i regi av programleder Henriette Brusgaard.

Sagen, som er en av de beste kvinnelige hopperne gjennom tidene, liker best å gå i treningstøy, mens moren Bjørg trives best i løse og komfortable plagg.

Dermed synes de begge at det var på tide med en skikkelig oppfriskning i garderoben.

I søndagens episode skal de imidlertid ikke velge ut klær til seg selv. Ved hjelp av kjendisstylist Christian August Stang og programleder Brusgaard skal mor og datter plukke ut klær til hverandre.

Og med to så bestemte kvinner med såpass særegen stil byr det på en skikkelig utfordring.

 - Hvis mamma begynner å kjøpe sånne gull- og sølvtopper og paljett-ting, da tror jeg kanskje jeg går min vei. Hvis hun kommer med korte miniskjørt tror jeg kanskje ikke jeg kommer til å snakke med henne mer den dagen, sier en humrende Anette i programmet.

Heldigvis blir både mor og datter fornøyd med resultatet, og særlig Anette stråler etter makeoveren.

- Det passer min personlighet. Jeg er veldig fornøyd, smiler hun. 

Se «Bli ny mor og datter» på FEM søndag kl. 18.30! Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Det er en skandale