ETTER: - Mmm, jeg har spilt 122 forestillinger på tre måneder. Det er dét det går på, sier en mye tynnere Anne Kat. Hærland (til høyre). Foto: Kirsti Irgens Ertsås
ETTER: - Mmm, jeg har spilt 122 forestillinger på tre måneder. Det er dét det går på, sier en mye tynnere Anne Kat. Hærland (til høyre). Foto: Kirsti Irgens Ertsås Vis mer

Se, så tynn hun har blitt!

Komikerstjernen slankere enn på lang, lang tid.

Publisert
Se bildene fra "Evolusjon"-premieren nederst i saken!

AKER BRYGGE I OSLO: (Seher.no): Onsdag kveld var det klart for premiere på Dagfinn Lyngbøs nye forestilling "Evolusjon" på Latter i Oslo. Og det var mange kjente fjes som hadde møtt opp for å se komikeren fra Bergen og hans nye show på Aker Brygge - deriblant en sylslank Anne Kat. Hærland (36).

Seher.no var til stede - Se flere bilder og les mer om premieren her!

Da komikerkollega Christine Koht fikk øye på Hærland, skrek hun til:

- Guri, så tynn du er blitt! 

Og 36-åringen innrømmer, overfor VG, at hun har trent mye i det siste. Samtidig er hun i det ironiske hjørnet når hun får spørsmål om hvilken metode hun har brukt.

- Mmm, jeg har spilt 122 forestillinger på tre måneder. Det er dét det går på, sier Hærland til VG.

Av andre kjendiser som hadde tatt turen til Latter var fotballspiller Vidar Riseth (37) og kona, "Grease"-regissør Tom Sterri (48), programleder Arve Juritzen (48), Høyre-politiker Erna Solberg (47) og finansminister Kristin Halvorsen (48).

Forestillingen, som allerede har hatt 70.000 besøkende i Bergen, tar for seg temaet utviklingslæren og det faktum at Lyngbø har blitt far. 

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette kommer ikke til å vare!

Se bildene fra "Evolusjon"-premieren her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer