TYNN: Lindsay Lohan ser tynnere ut enn noensinne etter bruddet med Samantha Ronson. Foto: All Over Press
TYNN: Lindsay Lohan ser tynnere ut enn noensinne etter bruddet med Samantha Ronson. Foto: All Over PressVis mer

Se, så tynn hun har blitt!

Superstjernen veier nå bare 44 kilo.

SEHER.NO: Etter bruddet med DJ Samantha Ronson (31) trodde Hollywood at Lindsay Lohan (22)virkelig var på vei tilbake. Nå kommer derimot bildene som viser at hun er merkbart smalere enn på lang, lang tid.

Lindsay har riktignok aldri vært av den store typen. I 2004 ble det sagt at hun veide 59 kilo. De seneste rapportene i 2009 sier magre 44...

Ifølge amerikanske medier skyldes vektnedgangen mest sannsynlig bruddet med den tidligere kjæresten, som endte med at Ronson leide inn fem sikkerhetsvakter for å hindre Lohan i å komme på nachspiel.

- Det er et totalt helvete, sa Lindsay den gang til US Weekly.

Superstjernen, som er kjent for sine stadige dietter, ble senest avbildet da hun, sammen med sin 15 år gamle søster var i Los Angeles' trendy Melrose Avenue og besøkte en lokal optiker for å prøve solbriller.

Etter at hun ble en singel kvinne har skuespilleren, ifølge Entertainmentwise.com, festet i hele seks dager på rad på ulike .

- Jeg er så lei av dette dramaet. Jeg er ikke en dårlig person, og det er alltid dette som skjer. Jeg er oppdratt til å behandle mennesker på en bra måte, sa Lindsay Lohan til US Weekly etter bruddet med Samantha.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Ber om politihjelp mot Lindsay