Se, så tynn hun har blitt!

- Hun sjokkerte de andre badegjestene.

SJOKKERTE: Ifølge Daily Mail skal Christina Ricci ha sjokkert de andre badegjestene med sin tynne kropp. Foto: All Over Press
SJOKKERTE: Ifølge Daily Mail skal Christina Ricci ha sjokkert de andre badegjestene med sin tynne kropp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: I august ble det klart at skuespiller Christina Ricci (29) hadde innledet et forhold til fotografen Curtis Buchanan, etter at hun tidligere i år brøt forlovelsen med eksen Owen Benjamin.

Nå har hun tatt med seg kjæresten på badeferie til Miami, og der viste hun seg fram fra sin beste side.

"Hun sjokkerte de andre badegjestene med en beundringsverdig slank bikinikropp", skriver Daily Mail.

Paret holdt hender og viste sin forelskelse da de koste seg på stranda. Noen kyss i vannet ble det også tid til.

Tidligere har Ricci snakket ut om at hun har en drøm om å gifte seg. Selv om forlovelsen med eksen ble brutt, er det nå nye sjanser for skuespilleren.

- Jeg vil gifte meg, eller bare være forlovet. Egentlig vil jeg kun ha en ring - og skattefordelene, sa hun til magasinet Tatler tidligere.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Viste fram sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer