SJOKK-BILDE: Her er det synlige beviset på at Madonna har store problemer for tiden. Foto: Stella Pictures
SJOKK-BILDE: Her er det synlige beviset på at Madonna har store problemer for tiden. Foto: Stella PicturesVis mer

Se, så tynn hun er blitt!

Sangstjernen sjokkerer - denne gangen uten å gjemme seg vekk.

SEHER.NO: Sist uke skrev Seher.no at den siste måneden har begynt å sette sine spor på Madonna (49).

Trening til den siste turnéen, skilsmisseryktene, og beskyldningene om utroskap med en av baseball-sirkusets stores stjerner, Alex "A-Rod" Rodrigues har alle preget popdronningen.

På toppen av det hele har broren hennes Christopher Ciccone  sladret om private familiekriser i den kommende boken sin, om livet med en superstjerne-søster.

Og folk ble bare stående å måpe da 49-åringen ankom Kabbalah Center i New York sammen med familien sin fredag.

Forrige uke forsøkte Madonna forsiktig å skjerme ansiktet mot alle kameraene, men denne gangen er det umulig å misforstå noe som helst - den siste tiden har satt dype spor i sangstjernen.

Som Seher.no skrev sist uke er sperstjernen med jern-selvdisiplinen nødt til å begynne å trappe ned på all treningen.

Hun er bedre trent enn mange toppidrettsutøvere, og det kan se ut som om det har blitt for mye for den snart 50 år gamle kvinnen.

- Madonna har det ikke bra. Hun har øvd til turnéen og følt seg helt elendig. Hun er nede både kroppslig og mentalt. Situasjonen med Guy er veldig anspent. Måten pressen har tatt helt av på med A-Rod-saken, brorens bok og hennes fysiske utmattelse legger alt sammen sten til byrden, sier en kilde nær Madonna til engelske The Sun.

Som sagt: De negative presseoppslaget tærer på popdronningen. Derfor ønsker Madonna og ektemannen samtidig å vise familie, venner, fans og alle andre at de turbulente månedene med usikkerhet og rykter om ekteskapsbrudd er et tilbakelagt stadium.

Derfor inviterer de to til familiemiddag, to jødiske rabbinere fløyet inn fra New York og et nytt løfte om evig troskap og kjærlighet. Seansen, som i jødisk terminologi skal hete "Shabbat Nachamu", er ment å være en bekreftelse på tidligere løfter.

Seremonien skal etter planen finne sted 15. august én dag før Madonna fyller 50 år.

LES OGSÅ: Madonna punger ut