Se, så tynn han er blitt!

Her er de nye, sjokkerende bildene av superstjernen.

IKKE BEKYMRET: - Jeg kommer tilbake i toppform på null tid, sier den etter hvert meget tynne rapstjernen 50 Cent. Foto: Thisis50.com
IKKE BEKYMRET: - Jeg kommer tilbake i toppform på null tid, sier den etter hvert meget tynne rapstjernen 50 Cent. Foto: Thisis50.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rapperen 50 Cent er tilsynelatende like kompromissløs når det gjelder sin skuespillerrolle som i rapkarrieren. I forbindelse med forberedelsene til sin kommende film «Things Fall Apart», der han spiller en talentfull, kreftrammet fotballstjerne, har han gått på en meget sterk diett, skriver flere internasjonale medier, deriblant danske Ekstrabladet.

I ni uker har han tilbragt tre timer hver dag på en tredemølle. I tillegg skal han ha levd utelukkende på flytende føde.

Resultatet er et skremmende skjelett-look, som han viser frem på hjemmesiden sin, thisis50.com.

- Jeg sultet, men nå spiser jeg. Jeg kommer tilbake i toppform på null tid, sier rapperen, som for tiden er på turné.

50 Cents forvandling er nesten like ekstrem som den Christian Bale gjennomgikk da han forberedte seg på sin hovedrolle i filmen "The Machinist". Bale endte opp med å veie ned mot 60 kilo.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ikke aktuelt å synge i Norge

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer