Se, så store kjendistvillingene er blitt!

Vivienne og Knox Leon fikk drømmedag med mamma i gave på 7-årsdagen.

KJENDISBARN: Vivienne og Knox er Brad Pitt og Angelina Jolies yngste barn, og er som snytt ut av nesen på deres berømte foreldre. Her fra en shoppingtur i Los Angeles i helgen. Foto: NTB Scanpix
KJENDISBARN: Vivienne og Knox er Brad Pitt og Angelina Jolies yngste barn, og er som snytt ut av nesen på deres berømte foreldre. Her fra en shoppingtur i Los Angeles i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I forrige uke fylte Angelina Jolie (40) og Brad Pitts (51) tvillingbarn Vivienne og Knox Leon syv år - og som seg hør og bør fikk de to bursdagsbarna ekstra mye oppmerksomhet fra familiemedlemmene i tiden rundt bursdagen.

Angelina Jolie er en travel seksbarnsmor, med mange baller i lufta, men søndag hadde 40-åringen satt av hele dagen til kvalitetstid med de to yngste barna.

Trioen ble fotografert da de forlot butikken BookStar i Studio City i California, og de to 7-åringene bar på hver sin stappfulle pose med gaver.

PÅ SHOPPING MED MOR: Vivienne og Knox så meget glade ut etter å ha vært innom Barnes & Noble i Los Angeles med mamma Angelina. I forrige uke fylte tvillingbarna syv år.

7/19/15, Los Angeles, California, United States of America

Broadimage Newswire
Los Angeles 1+  (310) 301-1027
New York      1+  (646) 827-9134
sales@broadimage.com
http://www.broadimage.com


 Foto: NTB Scanpix
PÅ SHOPPING MED MOR: Vivienne og Knox så meget glade ut etter å ha vært innom Barnes & Noble i Los Angeles med mamma Angelina. I forrige uke fylte tvillingbarna syv år. 7/19/15, Los Angeles, California, United States of America Broadimage Newswire Los Angeles 1+ (310) 301-1027 New York 1+ (646) 827-9134 [email protected] http://www.broadimage.com Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var under filmfestivalen i Cannes i Frankrike i mai 2008 at Jolie annonserte at hun og Brad Pitt ventet tvillinger. To måneder senere ble barna født ved hjelp av keisersnitt i den franske byen Nice.

Solgte de første bildene av barna

Både Jolie og Pitt er svært opptatt og engasjert i veldedighetsarbeid, og har ved en rekke anledninger donert penger til veldedige formål. De første bildene av tvillingbarna skal ha blitt solgt til magasinene People og Hello! for 14 millioner kroner, og pengene ble donert til Jolie-Pitt Foundation.

SOLGTE BILDENE: Angelina Jolie og Brad Pitt solgte de første bildene av tvillingene til People og Hello! i 2008, til den nette sum av 14 millioner kroner. Pengene donerte de til veldedige formål via Jolie/Pitt Foundation. Foto: NTB Scanpix
SOLGTE BILDENE: Angelina Jolie og Brad Pitt solgte de første bildene av tvillingene til People og Hello! i 2008, til den nette sum av 14 millioner kroner. Pengene donerte de til veldedige formål via Jolie/Pitt Foundation. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selve fødselsdagen ble feiret med alle Jolie/Pitt-barna og mamma Angelina og pappa Brad på skøytebanen i Los Angeles, skriver DailyMail.

DEN GANG DA: Vivienne og Knox ute på tur med mamma og pappa i 2011. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Vivienne og Knox ute på tur med mamma og pappa i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til tvillingene har Angelina Jolie og Brad Pitt barna Maddox (13), Pax (11), Zahara (10) og Shiloh (9).

LES OGSÅ: Er dette Brad Pitts første tatovering?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer