PÅ FAMILIETUR: Superstjernene Brad Pitt og Angelina Jolie smilte fra øre til øre da de fredag tok med sine tvillinger Knox Leon og Vivienne Marcheline på besøk til en iskrembutikk i Jordans hovedstad Amman. Foto: STELLA PICTURES
PÅ FAMILIETUR: Superstjernene Brad Pitt og Angelina Jolie smilte fra øre til øre da de fredag tok med sine tvillinger Knox Leon og Vivienne Marcheline på besøk til en iskrembutikk i Jordans hovedstad Amman. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Se, så store de har blitt!

Angelina og Brad strålte av stolthet da de tok med sine to minste på hemmelig utflukt. Se bildene!

SEHER.NO: Superparet Brad Pitt (45) og Angelina Jolie (34) har de to siste månedene gjort sitt beste for å avkrefte ryktene om at de to er i ferd med å gå fra hverandre, som oppstod i sommer.

I august gikk Brad Pitt så langt som å avsløre hvor han elsker å ha sex med Angelina, og under parets pågående veldedighetsreise i Midøsten har de to smilt fra øre til øre under utfluktene med blant annet sine to minste barn.

Fredag tok nemlig de to filmstjernene med seg tvillingene Vivienne Marcheline og Knox Leon (1) på besøk til iskrembutikken Licky Licious i Jordans hovedstad, og det var ikke vanskelig å se at både Brad og Angelina forguder sine to små.

Knok Leon og Vivienne Leon har vært holdt mest mulig unna pressen etter at de ble født i Frankrike  i juli i fjor. Men fredag var det full familiefest i iskrembutikken for både tvillingene og deres to berømte foreldre.

I tillegg til tvillingene har paretet datteren Shiloh (3) og adoptivbarna Maddox (8), Zahara (4) og Pax (5).


Uten å bry seg om stirrende blik fra andre kunder, nøt Brad og Angelina pausen under reisen, som de blant annet har brukt til å besøke irakiske flyktninger i Syria. Jolie har i flere år vært goodwill-ambassadør for FN, og har nå fått med seg samboeren.

Brad viste under besøket at han ikke vil kvitte seg med det grå skjegget, som han overrasket mange med i forrige uke.

Til tross for at han  tidligere har blitt kåret til verdens mest sexy mann bryr ikke Brad seg om kritikken fra blant andre kjendisbloggeren Perez Hilton, som slakter hans nye stil som "fullstendig feil."

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Aktuell som morder fra Selbu