BESKYTTER PRIVATLIVET: Julia Roberts og ektemannen Danny Moder er svært opptatt av å verne barna og privatlivet deres, men mandag tok skuespillerinnen med tvillingene ut. Foto: Stella Pictures
BESKYTTER PRIVATLIVET: Julia Roberts og ektemannen Danny Moder er svært opptatt av å verne barna og privatlivet deres, men mandag tok skuespillerinnen med tvillingene ut. Foto: Stella PicturesVis mer

Se, så store de har blitt!

Julia Roberts' tvillinger fyller snart fem år...

SEHER.NO: De siste månedene har Hollywood-skuespillerinnen Julia Roberts (41) reist verden rundt på grunn av innspillingen til filmen "Eat, love, pray".

Nå er 41-åringen tilbake i Los Angeles, og mandag denne uken tok "Pretty Woman"-stjernen med seg tvillingene Phinnaeus og Hazel (4) på lekebesøk hos nabobarna, skriver Stella.

Tvillingene - som fyller fem år denne måneden - bar tydelig preg av at moren har vært i India, og Roberts så ut til å ha kledd opp i hvert fall Phiannaeus i en tradisjonell, indisk skjorte.

Det har gått over syv år siden Julia giftet seg med kameramannen Danny Moder, og ekteparet er svært opptatt av å verne tvillingene, samt sønnen Henry (2), mot paparazzifotografer.

I 2007 ba Roberts tabloidaviser-og magasiner om slutte å trykke bildene de tar av kjendisbarn.

Oscar-vinneren ønsker nemlig å beskytte privatlivet til både sine tre barn og barna til andre kjendiser mot paparazzifotografer.

- Jeg føler bare at det er så utrolig nedverdigende hvordan de oppfører seg, og jeg hater det faktum at jeg må legge mye av min energi og mine tanker rundt det å bli stresset på grunn av dette, uttalte Roberts den gang.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ:
Raser mot livvaktene