Se, så store de har blitt!

Superparet tok med tvillingene på juleshopping i New York.

PÅ SHOPPING: Brad Pitt og Angelina Jolie ble omringet av fotografer da de hadde med seg tvillingene på juleshopping i New York. Foto: All Over Press
PÅ SHOPPING: Brad Pitt og Angelina Jolie ble omringet av fotografer da de hadde med seg tvillingene på juleshopping i New York. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Superparet Angelina Jolie (35) og Brad Pitt (46) ga  de to år gamle barna Knox og Vivienne en smak av hvordan det er å være verdens mest berømte tvillinger da de ble omringet av fotografer i New York lørdag.   

Tvillingene, som har vokst seg tydelig store, var fascinert av kaoset som oppsto rundt dem. Og de hadde begge vidåpne øyne da de utforsket «Lee's Art Shop» på Manhattan sammen med mamma og pappa.

Dette er første gang at tvillingene har blitt avbildet sammen med foreldrene i den amerikanske storbyen.

Nylig kom familien hjem fra Paris, der Angelina promoterte sin nye film «The Tourist», og der de begge viste seg på den røde løperen under den franske premieren av Brads animerte film, «Megamind 3D».

I New York derimot, var det tydelig at familien syntes det var deilig å kunne koble av med litt shopping sammen. Og det er ikke vanskelig å se at Brad og Angelina forguder sine to små.

Brad Pitt og Angelina Jolie har også datteren Shiloh (4), samt adoptivbarna Maddox (9), Zahara (5) og Pax (6).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: