HJEMME IGJEN: Brad og Angelina er endelig tilbake i Los Angeles etter et lengre periode i Australia. Foto: Stella Pictures
HJEMME IGJEN: Brad og Angelina er endelig tilbake i Los Angeles etter et lengre periode i Australia. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se så store de har blitt!

Brad Pitt og Angelina Jolies barn har skutt i været.

Publisert

SEOGHØR.NO: Brad Pitt (50) og Angelina Jolie (38) har i løpet av de siste årene blitt verdens mest berømte storfamilie.

I tillegg til sine biologiske barn Shiloh (7) og tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline (5), har paret på kort tid adoptert sønnene Pax (10) og Maddox (12), samt datteren Zahara (9).

Nylig viste familien seg samlet offentlig da de kom tilbake til Los Angeles etter et lengre opphold i Australia.

Da kunne man tydelig se at Brad og Angelinas barn begynner å bli store. Spesielt tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline har virkelig skutt i været den siste tiden.

FØR OG NÅ: Hele Pitt-Jolie familien har forandret seg mye på to år.
FØR OG NÅ: Hele Pitt-Jolie familien har forandret seg mye på to år. Vis mer

Man kan også tydelig se at det er Brad og Angelina som er tvillingenes foreldre. Barna har Angelinas berømte lepper, mens resten av ansiktstrekkene ser det ut til at de har arvet fra sin kjekke far.

Ønsker seg nok et barn

Nå har stjerneparet ifølge nettsiden Contactmusic bestemt seg for å utvide familien med nok et medlem.

En kilde nær paret sier til det italienske bladet Grazia at de to bestemte seg for å adoptere et barn til.

- De har vært åpne med barna sine. Helst vil de ha en liten jente, som er mellom tre og fem år gammel.

FOR BARNAS SKYLD: Angelina Jolie fjernet brystene for at hun skal ha større mulighet til å se barna vokse opp. Hennes egen mor ble bare 56 år, etter at hun i 2007 døde av nettopp brystkreft. Foto: Stella Pictures
FOR BARNAS SKYLD: Angelina Jolie fjernet brystene for at hun skal ha større mulighet til å se barna vokse opp. Hennes egen mor ble bare 56 år, etter at hun i 2007 døde av nettopp brystkreft. Foto: Stella Pictures Vis mer

Et nytt barn vil komme som en gledelig opptur i livet til Angelina, som for ett år siden måtte fjerne begge brystene på grunn av faren for brystkreft.

Vil adoptere fra Afrika

Ifølge Contactmusic skal paret først ha ønsket å adoptere et barn fra Jordan. Men fordi det viste seg vanskelig, har de nå tatt kontakt med myndighetene i Etiopia. Det er samme land som deres datter Zahara kommer fra.

- De har lenge ønsket å gi Zahara en bror eller søster som deler hennes afrikanske opphav. De håper å ha alt på plass, slik at en adopsjon kan skje i april, sier kilden nær Angelina og Brad.

De to filmstjernene har foreløpig ikke kommentert adopsjonsryktene.

LES OGSÅ:    Her debuterer Angelina som ond heks

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer