Se, så store de er blitt!

De tre barna til Hollywood-stjernene besøkte mamma og pappa på filmsettet.

SJARMTROLL: Barna (f.v) Henry Daniel, Hazel Patricia og Phinnaeus «Finn» Walter begynner å bli store - og ligner stadig mer på mamma Julia Roberts og pappa Daniel Moder.    Foto: FameFlynet
SJARMTROLL: Barna (f.v) Henry Daniel, Hazel Patricia og Phinnaeus «Finn» Walter begynner å bli store - og ligner stadig mer på mamma Julia Roberts og pappa Daniel Moder. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Når man er barn av to Hollywood-stjerner, som dessuten er opptatt med å spille inn samme film, er det nok begrenset hvor mye man får se mamma og pappa.

Så da ekteparet Julia Roberts (45) og Daniel Moder (44) var opptatt på filmsettet til «The Normal Heart» i New York fredag, kom ganske enkelt deres tre barn på besøk.

Tvillingene Hazel Patricia (8) og Phinnaeus «Finn» Walter (8), og yngstesønnen Henry Daniel (6) så imidlertid ikke ut til å more seg nevneverdig i kulissene.

De tre sjarmtrollene delte samme vannflaske mens de ble passet på av flere voksne, før de fikk selskap av pappa Daniel, som jobber som kameramann. Samtidig virket det som de lurte på hvor mamma Julia ble av.

De to langhårete guttene var kledd i mørke shorts, mens søte Hazel hadde på seg olabukser og en pastellfarget t-skjorte. Stjerneparets barn har virkelig vokst til, og det er tydelig at de slekter på sine flotte foreldre.

«Det er aldri for sent, Larry Crowne»-stjernen fødte sin yngste sønn i midten av juni 2007, mens tvillingene kom til verden i november 2004.

Julia Roberts og Daniel Moder giftet seg på USAs grunnlovsdag 4. juli i 2002.

LES OGSÅ: - Jeg er helt hjelpeløs som pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer