Se, så store barna til Katie Price er blitt!

Den britiske skandalestjernen delte søte familiebilder av sine fem sjarmtroll.

ELSKER BARNA SINE: For fembarnsmoren Katie Price er det barna som står i sentrum. Her med sønnen Harvey og datteren Princess Tiáamii i Malibu i 2009. Foto: NTB Scanpix
ELSKER BARNA SINE: For fembarnsmoren Katie Price er det barna som står i sentrum. Her med sønnen Harvey og datteren Princess Tiáamii i Malibu i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere glamourmodellen og «Celebrity Big Brother»-vinneren Katie Price (37) er mamma til fem barn på mellom ett og 13 år, noe som sikkert byr på utfordringer.

Forleden delte imidlertid fembarnsmoren noen bilder av barna sine på Instagram, der er det familieidyll fremfor stress og mas som gjelder.

Ifølge avisen The Sun fungerte trolig Katies ektemann, Kieran Hayler (28), som fotograf ettersom han ikke er å se på de søte familiebildene.

Saken fortsetter nedenfor.

«Elsker søndager med ungene, brettspill, filmer, pizza på døren og kosing» skriver Katie Price til et søtt bilde av henne og barna.

På fotografiet sitter 37-åringen smilende og holder rundt Jett (2) og Bunny (11 mnd.), mens eldstedatteren Princess Tiaamii (8) sitter ved siden av. TV-personlighetens eldstesønn, Harvey (13), ligger og tuller i sofaen, mens sønnen Junior (10) lener seg mot den overfylte sofaen og smiler.

Utro med Katies bestevenninne

Selv om idyllen nå er på topp i familien Price/Hayler, har det ikke alltid vært sånn. I fjor fikk den tidligere glamourmodellen sitt livs sjokk, da ektemannen var utro mot henne mens hun gikk gravid med deres felles barn.

HOLDER SAMMEN: Katie Price har tilgitt sin utro ektemann Kieran Hayler, etter at han skal ha vært på rehab for sin sex-avhengighet. Her er paret fotografert ute på byen i London i forrige uke. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SAMMEN: Katie Price har tilgitt sin utro ektemann Kieran Hayler, etter at han skal ha vært på rehab for sin sex-avhengighet. Her er paret fotografert ute på byen i London i forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kieran hadde nemlig hatt en affære med konas bestevenninne Jane Pountney. Det var Katie Price selv som annonserte nyheten - og det faktum at en skilsmisse var på vei:

- Jeg er veldig lei meg for å måtte meddele at jeg og Kieran skal skilles, fordi han og min bestevenn de siste syv månedene har hatt en seksuell affære, raste Katie på Twitter i mars i fjor.

Men fembarnsmoren har altså valgt å tilgi sin utro ektemann, ettersom han har vært på rehab for sin sex-avhengighet. Men bestevenninnen Jane, som hun har kjent fra barndommen, har hun ingenting til overs for.

FØRT BAK LYSET: Katie Price og bestevenninnens ektemann Derrick Pountney fotografert kort tid etter at utroskapsskandalen ble kjent. Foto: NTB Scanpix
FØRT BAK LYSET: Katie Price og bestevenninnens ektemann Derrick Pountney fotografert kort tid etter at utroskapsskandalen ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forsvarer ektemannes oppførsel

I et intervju med OK! forsvarer Katie ektemannen, samtidig som hun sier hun ble sjokkert av bestevenninnens oppførsel.

- Det er litt rart, men Derrick (Janes ektemann, red. anm.) og jeg har aldri vært sinte på Kieran. Det er Jane vi lot oss sjokkere av. Jeg tror det er fordi hun forandret seg så dramatisk. Vi kjente jo ikke Kieran like godt som Jane. Jeg giftet meg med ham etter fem uker. Jane hadde jeg kjent i 20 år.

- Jeg tror det er derfor det er så ille med Jane. Pluss at hun ikke har en sykdom som Kieran.

EKSEN: Katie Price og artisteksen Peter Andre med hennes sønn Harvey under Disney Channel Kids Awards i London i 2004. Harveys far er den tidligere fotballspilleren Dwight Yorke. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Katie Price og artisteksen Peter Andre med hennes sønn Harvey under Disney Channel Kids Awards i London i 2004. Harveys far er den tidligere fotballspilleren Dwight Yorke. Foto: NTB Scanpix Vis merKatie og Kieran giftet seg i 2013. De har barna Jett og Bunny sammen, mens de tre andre barna er fra tidligere forhold.

LES OGSÅ: Katie Price måtte hasteoperere bort all silikon fra brystene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer