IKKE BEKYMRET: - Visse ting blir man bare vant til. Du blir vant til alle forandringene som skjer i kroppen din. Det er ikke sånn at jeg tenker "åh, herregud!", har Heidi Klum tidligere uttalt. Foto: STELLA PICTURES
IKKE BEKYMRET: - Visse ting blir man bare vant til. Du blir vant til alle forandringene som skjer i kroppen din. Det er ikke sånn at jeg tenker "åh, herregud!", har Heidi Klum tidligere uttalt. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Se, så stor magen har blitt!

Den gravide supermodellen blir bare større og større.

SEHER.NO: I april ble det kjent at supermodellen Heidi Klum (35) og popstjerne-ektemannen Seal (46) venter sitt tredje barn sammen.

Paret, som fra før av har barna Henry (3) og Johan (2), samt Leni (5), som Klum har fra forholdet til finansmannen Flavio Briatore, skal få en liten datter. Tidligere har de uttalt at de gleder seg voldsomt til å bli foreldre igjen.

Fredag ble Klum avbildet da hun, sammen med sin mor og sine tre barn, tok seg en spasertur i New York City. Og bildene viser at 35-åringens mage har blitt betydelig større den siste tiden.

Tidligere har 35-åringen uttalt at selv om dette er hennes fjerde graviditet, er ikke hun ikke på langt nær bekymret for at graviditeten vil påvirke kroppen hennes i negativ forstand. Verdens nest best betalte supermodell - etter Gisele Bundchen - er heller ikke redd for å legge på seg.

- Visse ting blir man bare vant til. Du blir vant til alle forandringene som skjer i kroppen din. Det er ikke sånn at jeg tenker "åh, herregud!". Jeg er forberedt på den delen av det, har hun tidligere uttalt.

Det var Seal som bekreftet den forestående, nye babylykken i april - fra scenen i Radio City Music Hall.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Denne dama er for tung!