VAKKER: En høygravid og slående vakker Natalie Portman stjal all glansen på den røde løperen under søndagens SAG-awards i LA:  Foto: All Over Press
VAKKER: En høygravid og slående vakker Natalie Portman stjal all glansen på den røde løperen under søndagens SAG-awards i LA: Foto: All Over Press Vis mer

Se så stor magen har blitt!

Natalie Portman stjal glansen med babymage og smykker til 12 millioner under SAG-utdelingen. Se bilder!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Natt til mandag gikk prestisjefulle Screen Actors Guild Awards (SAG) av stabelen i Shrine Auditorium i LA.

Prisutdelingen, som ofte regnes for å gi en slags prognose på hvem som vil vinne under Oscar i februar, samlet flere av de største profilene innen underholdningsbransjen, og lite overraskende var det store Oscar-favoritter som Natalie Portman, Colin Firth og Christian Bale som stakk av med de gjeveste prisene.

Portman (29), som nylig kunne avsløre at hun venter sitt første barn og er forlovet med skuespillerkollega Benjamin Millepied (33), var blant dem som vekket mest oppmerksomhet under utdelingen søndag kveld.

Skjønnheten, som vant prisen for beste kvinnelige skuespiller for «Black Swan», noe hun også gjorde under Golden Globes tidligere denne måneden, strålte i en nydelig tettsittende hvit kjole designet av Azarro.

Kjolen, som var stroppeløs og rakk skuespillerinnen til anklene, viste tydelig frem hennes stadig voksende babymage. Og Portman virket tydelig stolt og holdt ofte ømt om den lille kulen, skriver Us Magazine. 

Skuespillerinnen bar også smykker fra Tiffany til en verdi av nærmere 12 millioner kroner, og innrømmet at hun var livredd for å fortelle folk om det, fordi noen kunne bli fristet til å «kappe av henne ørene».

- Jeg vil ikke reklamere for smykkene, for jeg føler det nesten som om noen vil komme bort og kutte av meg ørene. Jeg trenger ørene mine, humret hun på den røde løperen.

29-åringen benyttet også anledningen til å takke foreldrene sine da hun mottok SAG-prisen.

- De lærte meg å jobbe så hardt jeg kunne og aldri være en drittsekk. Det var ikke akseptabelt, sa Portman.

Colin Firth stakk av med prisen for beste mannlige skuespiller søndag kveld for sin rolle i «The Kings Speech», som også er en av de store Oscar-favorittene, mens Melissa Leo og Christian Bale vant henholdsvis beste kvinnelige birolle og beste mannlige birolle for «The Fighter».

89 år gamle Betty White fikk utdelt sin aller første SAG, da hun mottok prisen for beste skuespillerinne i en komiserie søndag kveld. Det samme gjorde Alec Baldwin, som vant beste mannlige skuespiller for sin rolle i «30 Rock».

TV 2-serien «Modern Family», «Boardwalk Empire», «The Good Wife» ble blant de mestvinnende tv-seriene.

 
Disse ble SAG-vinnere søndag:

Beste mannlige skuespiller - Colin Firth - The King's Speech
Beste kvinnelige skuespiller - Natalie Portman - Black Swan
Beste mannlige birolle - Christian Bale - The Fighter
Beste kvinnelige birolle - Melissa Leo - The Fighter
Beste film - The King's Speech
Beste skuespillerinne i en tv-serie drama - Julianna Margulies - The Good Wife
Beste skuespiller i en tv-serie drama - Steve Buscemi - Boardwalk Empire
Beste skuespillerinne i en tv-serie komedie - Betty White - Hot in Cleveland
Bsste skuespiller i en tv-serie komedie - Alec Baldwin - 30 Rock
Beste drama-serie - Boardwalk Empire
Beste komi-serie - Modern Family


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Hvem blir årets store Oscar-vinner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer