Gwyneth Paltrows datter fylte 14 år:

Se, så stor kjendis-datteren er blitt!

Filmstjernen overrasket med sjeldent bilde.

FYLTE 14 ÅR: Datteren til Gwyneth Paltrow og Chris Martin, Apple, ble 14-åring mandag 14. mai. I den anledning delte skuespilleren dette søte bildet av datteren med fansen. Foto: Instagram/ Gwyneth Paltrow
FYLTE 14 ÅR: Datteren til Gwyneth Paltrow og Chris Martin, Apple, ble 14-åring mandag 14. mai. I den anledning delte skuespilleren dette søte bildet av datteren med fansen. Foto: Instagram/ Gwyneth Paltrow Vis mer
Publisert

I 2004 hadde skuespiller Gwyneth Paltrow (45) allerede vunnet Oscar for rollen sin i «Shakespeare in Love», vært forlovet med Brad Pitt (54) og i et av-og-på-forhold med Ben Affleck (45).

Mye hadde allerede skjedd i den amerikanske skuespillerens 32-årige liv, med andre ord.

Likevel, det var først dette året livet til Gwyneth virkelig ble snudd på hodet:

Hun ble mor for første gang, til datteren Apple Blythe Alison Martin, som hun fikk med Coldplay-vokalist Chris Martin (41). Paret hadde giftet seg få måneder før fødselen, og i starten av mai 2004 kom deres førstefødte til verden.

Saken fortsetter under bildet.

NESTEN NYFØDT: Gwyneth Paltrow avbildet med lille Apple i armene i Paris i starten av september 2004. Den gang var datteren knappe fire måneder gammel. Foto: AP/ NTB scanpix
NESTEN NYFØDT: Gwyneth Paltrow avbildet med lille Apple i armene i Paris i starten av september 2004. Den gang var datteren knappe fire måneder gammel. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Gwyneth hyllet datteren

Da datteren fylte 14 år mandag denne uken, lot Gwyneth Paltrow naturligvis ikke begivenheten passere i all stillhet.

Apples bursdag valgte Hollywood-stjernen å markere ved å dele et sjeldent bilde av datteren på sosiale medier.

Blant annet People har omtalt filmstjernens søte bursdagshilsen til datteren, og nettstedet påpeker selvsagt at kjendis-datteren virkelig er blitt stor!

Saken fortsetter nedenfor.

Under bildet har Gwyneth Paltrow kommet med en svært personlig og rørende hyllest av datteren:

- Gratulerer med dagen, kjære jenta mi. Du får hver dag til å føles som julaften. Du er den mest levende, morsomste, vakreste (både på inn- og utsiden) unge kvinnen som virvler rundt over alt, skriver hun, og legger til:

- Du er en fantastisk tenker og en utrolig låtskriver. Takk for at du fortsatt vil henge med meg, selv om du er 14 år gammel.

Under bildet av Apple har kommentarene og likerklikkene strømmet inn fra Gwyneths over fire millioner følgere.

Flere fans påpeker likheten mellom mor og datter, mens andre skriver hvor nydelig Apple ser ut eller gratulerer henne med dagen.

Skuespiller Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilles. Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer Vis mer

Delte nakenbilde på morsdagen

14-årsdagen til Apple falt for øvrig på dagen etter den amerikanske morsdagen, som ble feiret i USA på søndag.

Også den dagen markerte Gwyneth Paltrow på Instagram, ved å dele et overraskende nakenbilde av seg selv som høygravid med følgerne sine.

- 14 år siden, på randen av en livsforvandlende morgen ... Til alle oss mødre, både biologiske, adoptivmødre, fostermødre, spirituelle, felleskapelige, «ulvemødre», bestemødre, oldemødre og tippoldemødre, tilbake i all tid, gratulerer med morsdagen, skrev stjernen til bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Et par år etter at Gwyneth Paltrow og Chris Martin ble foreldre for første gang, kom også sønnen deres, Moses Bruce Anthony Martin (12), til verden - våren 2006.

Deretter fulgte flere lykkelige år som en berømt kjernefamilie som i stor grad holdt barna unna rampelyset.

Så, i 2014, kom det overraskende bruddet, etter drøyt ti års ekteskap.

Sommeren 2016 var skilsmissen mellom de to endelig, og siden den gang har Gwyneth Paltrow forlovet seg på ny - med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (47). Ryktene har svirret heftig den siste tiden om at paret dessuten har giftet seg i skjul, men dette er i skrivende stund ikke bekreftet.

LES OGSÅ: Her bryter hun den omstridte regelen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer